• BIST 9879.45
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Coşkun: Gençlerimizi spora teşvik etmek kötü alışkanlıklardan uzak tutar

Coşkun: Gençlerimizi spora teşvik etmek kötü alışkanlıklardan uzak tutar
Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, amatör spor kulüplerinin gelişmesinin sosyal ve kültürel açıdan önemli olduğunu belirterek,...

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, amatör spor kulüplerinin gelişmesinin sosyal ve kültürel açıdan önemli olduğunu belirterek, gençlerin spora teşvik edilmesinin kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu söyledi.

Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bektaş ve Yönetim Kurulu üyeleri ile kahvaltıda buluşan Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, sporun önemine değindi. Coşkun, "Spor insan hayatı için son derece önemli, özellikle günümüzde gençlerimizin sigara, alkol ve diğer kötü alışkanlardan uzak kalmalarını sağlıyor. Bu tür alışkanlıklar çocuk yaşta başlandığı için onların zamanlarını spor yaparak değerlendirmeleri kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor. Yozgat'ta milli iradeyi milletvekili olarak temsil etmiş bir kişi olarak memleketimize vefa borcumuz var. Biz bunu sporda, eğitimde, kültürde, tarım ve hayvancılıkta kısacası her alanda ilimizin gelişmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bundan sonrada elimizden geldiğince bu desteklerimiz devam edecek."

Yozgatspor'u yakından takip ettiğini kaydeden Genel Müdür Coşkun, "Yozgatsporumuzu yakından takip ediyorum ve çok iyi gidiyor.Oynadığı karşılaşmalarda aldığı galibiyetler beni de çok mutlu ediyor. Bu takım birincilikte büyük kulüplerle oynadığı maçlarda deyim yerinde ise kök söktürmüştü. İnşallah Yozgatspor yine hak ettiği noktaya geleceğini ümit ediyorum. Spordaki bu gelişmeler şehrimizin ekonomik ve sosyal anlamda gelişmesine de önemli katkı sağlayacaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yozgat ziyaretinde helikopter ile Bozok Stadyumuna indiğini ve yeni bir stadyum yapılması konusunda talimatlarının olduğunu hatırlatan Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşun, "Cumhurbaşkanımız Yozgat'a geldiğinde helikopterle stadyuma inmiş ve şaşkınlığını Yozgat'a bu stadyum yakışmıyor diyerek yeni bir sahanın ilimize kazandırılmasının da işaretini de vermişti. Bakanımız Bekir Bozdağ ve milletvekillerimizin de davetiyle ilimize gelmesi planlanıyor. Böyle bir program yapılacak. Bu sevindirici bir durum. İnşallah en kısa süre de spor bakanımız bakan yardımcıları Yozgatımıza gelir ve stadyumu da görerek gerekli yatırımların yapılacağını ümit ediyorum. Kayseri'de benzer bir durum vardı. Şehir merkezindeki stadyumu AVM'ye dönüştürerek stadyumu başka bir yere yaptılar. Bizde de aynı planlama yapılabiliriz." diye konuştu.

Coşkun: Gençlerimizi spora teşvik etmek kötü alışkanlıklardan uzak tutar

Coşkun: Gençlerimizi spora teşvik etmek kötü alışkanlıklardan uzak tutar

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim