• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

Coşkun Esen, Yılın Eğitimcisi

Coşkun Esen, Yılın Eğitimcisi
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Kanal A Televizyonu tarafından "Yılın Eğitimcisi" ödülüne layık görüldü.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Kanal A Televizyonu tarafından "Yılın Eğitimcisi" ödülüne layık görüldü.

Televizyonda Süleyman Beledioğlu'nun programına konut olan Esen, Kütahya'daki eğitim faaliyetleriyle ilgili bilgiler aktardı.

Müdür Esen, "Bu ödül benim şahsımda, milli eğitim müdür yardımcılarıma, şube müdürlerime, Kütahya'da görev yapan 7000 öğretmenime, bizlerden desteklerini esirgemeyen belediye, sivil toplum örgütü ve siyaset adamlarımıza, eğitimin bütün paydaşlarına da verilmiştir. Göreve geldiğim günden bu yana ben ve ekip arkadaşlarım, "Kütahya'yı nasıl daha üst seviyeye taşıyabiliriz?" , "Nasıl ilk 10'a ilk 5'e girebiliriz?', " Nasıl farklılık oluşturabiliriz?" diye sürekli bir arayış içerisinde olduk. Bugün Bakanlığımız tarafından illerin sınavlardaki başarı sıralamaları yayınlanmıyor ama eminiz ki Kütahya ilk 15'lerde hatta 10'larda yer almaktadır. Bütün müdürlerimin, öğretmenlerimin bunda payı büyüktür, hatta bizden daha fazla pay sahibidirler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızda bilimsellik hep önceliğimiz oldu. Günü kurtarma derdiyle çalışmadık. Sürdürülebilir başarı en istenen başarı modelidir. En çok da EFED projemizi ayrı bir yere koyuyorum. Bölge birincisi seçilen bu proje, Türkiye çapında da ödül alacağına inandığımız bir projedir. Bundan sonrası için de ben ve arkadaşlarım azimle, istekle çalışacağız. Bu kutsal görevi icra ettiğimiz süre içerisinde arkamızda daha güzel işler bırakmaya çaba sarf edeceğiz" dedi.

Programın sunucusu Eğitimci Süleyman Beledioğlu da, "Ödülün sahibi, seçkin üyelerden oluşan bir komisyonun ince elemeleri sonucunda belirleniyor. Kütahya'ya yıllardır gelir giderim. Kütahya'da eğitim çalışmalarına, seminerlere katılırım. Bu yüzden Kütahya'daki eğitim çalışmalarını yakinen müşahede etme şansına sahibim. Coşkun Esen Kütahya'ya bir atılım yaşattı. İleri görüşlü, yenilikçi, bilimsel çalışmayı kendisine ilke edinmiş değerli bir eğitimci. Geçen yıl bu ödülü Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan almışlardı. Kendisi, bu yılki ödülün Kütahya'ya verildiğini öğrendiğinde, "Esen yenilikçi ve vizyon sahibi bir idareci olarak bu ödülü fazlasıyla hak ediyor. Ödülün Kütahya'ya tevdi edildiğini duyduktan sonra bir kez daha inandım ki bu ödül gerçekten hakkaniyete uygun bir şekilde veriliyor" dedi" şeklinde konuştu.

Esen'in ödülü program sonrası Süleyman Bedelioğlu'nun tarafından takdim edildi. (EFE)

Coşkun Esen, Yılın Eğitimcisi

Coşkun Esen, Yılın Eğitimcisi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim