• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Çolakbayrakdar, “Spor Merkezleri’ni Artıracağız”

Çolakbayrakdar, “Spor Merkezleri’ni Artıracağız”
'Başkan Sizi Dinliyor" programıyla halkın her zaman yanında ve içinde olan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; bu kez eşofmanını giydi, spor...

'Başkan Sizi Dinliyor" programıyla halkın her zaman yanında ve içinde olan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; bu kez eşofmanını giydi, spor yapan vatandaşların salonuna giderek onların istek ve beklentilerini dinledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, spor merkezlerinin yoğun ilgi görmesi nedeniyle sayılarını artırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Her hafta çarşamba günü bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, Başkan Yardımcıları Mustafa Çapan, Ali Bulu, Gökhan Doruk ve birim müdürleriyle birlikte bu hafta bir farklılık yaparak Barbaros Mahallesi'ndeki Kocasinan Belediyesi Spor Tesisleri'nde spor yapanları dinledi.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, spor yapan vatandaşları dinlemek, tesisten memnun olup olmadıklarını öğrenmek, beklentilerini ölçmek istediklerini belirterek" Bu spor merkezimizden Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlarının yetişmesi tabii ki bizi son derece memnun etti. Bizim müesseselerimiz yılda ortalama 10-11 bin kişiye ev sahipliği yapıyor, bu şekilde korunuyor, temizliği ve bakımı noktasında vatandaşlarımızdan övgü alıyor olması bizi memnun ediyor. Burada iki şey ön plana çıkıyor: Birincisi tesisimizden istifade eden vatandaşlarımız bu tesisin kendi tesisleri olduğunun farkındalar. Koruyup kolluyorlar, gelecek kuşaklara da bunu aktarabilecek şekilde bu işi devam ettiriyorlar. İşin diğer tarafında buradaki spor eğitmeni arkadaşların da vatandaşlara iyi hizmet verip onların beğenisini, övgüsünü alıp bu bilinci aşılamış olmaları da bir o kadar önemli. Bu tarz güzel işlerin olduğunu gördükten sonra bize düşen, bu güzel tesislerin sayısını artırmak, eksikleri varsa onları gidermektir" dedi.

Sosyal tesislerin genç, yaşlı, kadın, erkek her yaş grubundan insanlarla ilgili çok önemli işlevler yürüttüğünü vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "Özellikle çocuklarımızın fiziksel ve ruhsal gelişimine önem veriyorsak, onları iyi noktalara kanalize etmek istiyorsak bu tesisleri yapmak zorundayız. Bu tür spor tesislerini Kocasinan'a kazandıracağız ve içerisine de çocuklarımızın gelişimine sahip çıkacak iyi eğitmenleri yerleştireceğiz. Sağlıklı bir geleceğin temellerinin atılması, geleceğe aktarılması noktasında da elimizden gelen gayreti göstereceğiz. 7'den 70'e her yaş grubundan bay ve bayanların spor yaptığı bu merkezlerin sayısını daha da artıracağız" şeklinde bilgiler verdi.

Kadın Gelişim Merkezleri, Gençlik Merkezleri, Sportif Tesisler gibi projelere son derece özen gösterdiklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, "Bu tip sosyal mekânlar, insanların dışa açılıp bir araya gelip sosyalleşebilecekleri, mahalle kültürünü devam ettirebilecekleri ortamlar oluşturuyor. Vatandaşlarımız bu ve benzeri tesislerin artırılmasını istiyor. İnşallah 2016'dan itibaren Kocasinan sınırları içerisinde diğer mahallelerimize de tesisler kazandırma konusunda gayretlerimiz olacak" şeklinde konuştu.

Vatandaşlarla görüştükten sonra tesiste bir süre spor yapan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ardından satranç oynayan çocuklarla ilgilenerek onlarla sohbet etti.

Tesiste spor yapan vatandaşlar da "Bu spor merkezi son derece keyif aldığımız bir ortam. Hastaneden daha temiz ve hijyenik, sürekli temizlik yapılıyor. Çok memnununuz ve sayılarının artırılmasını daha çok vatandaşın gelip spor yapmasını istiyoruz. Hocalarımız ve diğer görevliler bize burada aile ortamı sunuyor. Günün bütün stresini, negatif enerjisini ve yorgunluğunu burada atıyoruz. Pozitif enerjiyle evlerimize dönüyoruz. Çok memnunuz ve bize böyle bir imkan sunan Kocasinan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar'a çok teşekkür ediyoruz." şeklinde duygularını ifade etti.

Çolakbayrakdar, “Spor Merkezleri’ni Artıracağız”

Çolakbayrakdar, “Spor Merkezleri’ni Artıracağız”

Çolakbayrakdar, “Spor Merkezleri’ni Artıracağız”

Çolakbayrakdar, “Spor Merkezleri’ni Artıracağız”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim