• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 13 °C

Çolakbayrakdar; “Semt Konaklarımız Aynı Zamanda Eğitim Yuvasıdır”

Çolakbayrakdar; “Semt Konaklarımız Aynı Zamanda Eğitim Yuvasıdır”
Eğitime verdiği destekle dikkat çeken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar bir atak daha yaptı.

Eğitime verdiği destekle dikkat çeken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar bir atak daha yaptı. Teog sınavına girecek öğrencilere ücretsiz Tam Öğrenme Setleri dağıtan Kocasinan Belediyesi şimdi de öğrenci ve velilere eğitim seminerleri veriyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; mahalle halkına, muhtarlık, fatura ödeme merkezi, nikah salonu, sohbet salonu, çalışma odası gibi imkanlar sunan Semt Konaklarının bu günlerde öğrencileri ve velileri ağırladığını açıkladı. Eğitime destek olmak noktasında her zaman hassas davrandıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, sadece mekan sağlamak veya eğitim setleri hediye etmekle yetinmeyip öğrenci, öğretmen ve velilere manevi destek vermek adına da özverili çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti. Bu bağlamda kişisel gelişim uzmanları ile öğrenci ve velilere seminerler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar; "Kocasinan Belediyesi olarak, Teog sınavında ter dökecek öğrencilerimizin heyecanına ortak oluyoruz. Bunu yaparken de onların hayatını etkileyecek bilgileri onlarla ve hatta velileriyle paylaşıyoruz. Şimdilik Beyazşehir ve Ziya Gökalp Mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz eğitim seminerlerimiz diğer mahallelerimizde de gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimizden, öğretmenlerimizden ve velilerimizden gelen talepler doğrultusunda bu seminerlere yenilerini de ekleyeceğiz. Kocasinan Belediyesi olarak, ülkemizin geleceği olan gençlerimiz ve çocuklarımız için yatırımlarımız devam edecektir" diyerek sözlerini tamamladı.

Seminerler hakkında detaylı bilgi veren Kocasinan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Kasım Herdem, " Öğrencilerimize öncelikle öğrenmenin zevkini nasıl tatmaları gerektiğini öğretiyoruz. Çünkü bizler biliyoruz ki öğrenmenin zevkini tadan insanlar zararlı olan zevklere meyletmezler. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar'ın talimatları doğrultusunda buradan yola çıkarak öğrencilerimize, en verimli öğrenmenin nasıl yapılacağını anlatıyoruz. Kişisel Gelişim Uzmanlarımız eşliğinde Doğru Ders Çalışma Yöntemi, Stres Yönetimi, Hızlı Okuma ve Okuduğunu Anlama Tekniği ile Hafıza Tekniği ve Zamanın Etkili Kullanılması konularında öğrencilerimizle paylaşımlarda bulunuyoruz. Ardından velilerimizle bir araya gelip Aile ve Çocuk iletişimi hususunda eğitimler verip velilerin öğrencilere destek olmasını ve onları bilinçli yönlendirmelerini sağlıyoruz" dedi.

Öğrenci ve öğretmenlerle buluşan Kişisel Gelişim Uzmanı Melehat Karaaslan ise öğrencilerle samimi sohbetler içerisinde seminer verdi. Karaaslan öğrencilere bilgi aktarırken kendi hayatından da örnekler aktardı.

Öğrencilerin yoğun katılım sağladığı seminerler akşam saatlerinde de veliler için gerçekleştirildi. Çocuk psikolojisi ve etkili iletişim gibi konu başlıklarını içeren semineri ilgiyle dinleyen veliler, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a teşekkür ederek bu tür organizasyonların devam etmesini istedi.

Çolakbayrakdar; “Semt Konaklarımız Aynı Zamanda Eğitim Yuvasıdır”

Çolakbayrakdar; “Semt Konaklarımız Aynı Zamanda Eğitim Yuvasıdır”

Çolakbayrakdar; “Semt Konaklarımız Aynı Zamanda Eğitim Yuvasıdır”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim