• BIST 9903.83
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Çolakbayrakdar; “Hayatı Kolaylaştırıyoruz”

Çolakbayrakdar; “Hayatı Kolaylaştırıyoruz”
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Büyükşehir'de 2016 Projelerini anlattı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Büyükşehir'de 2016 Projelerini anlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Metropol İlçe Belediye Başkanlarının katıldığı toplantıda, Kocasinan Belediyesi'nin 2016 projelerini anlatan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Hayatı kolaylaştırmak için çalışıyoruz"dedi.

"Şehrin yaklaşık %80 nüfusuna hitap eden Kocasinan, Melikgazi ve Talas Belediyeleri olarak şehir insanımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve hayatı kolaylaştırmak için buradayız" diyen Başkan Çolakbayrakdar, projelerini Fen İşleri, İmar İşleri ve Kültür- Sosyal İşler olmak üzere 3 ana başlık altında sunacaklarını vurguladı. "Daha temiz, daha modern ve daha çevreci Kocasinan için çalışıyoruz" ifadelerini kullanan Başkan Çolakbayrakdar, yapılan çalışmaların ve gerçekleştirilmesi planlanan projelerin Kayseri'ye hayırlı olmasını temenni etti.

Kocasinan Belediyesi projeleri arasında en çok dikkat çeken proje Kentsel Dönüşüm Projeleri oldu. Semt Konakları, Sosyal Tesisli Pazar Yerleri, Teknoloji Parkı, Macera Parkı, Dijital Kütüphane, Çözüm Merkezi, Semt Konakları, Üst Geçitler, Taksi Durakları, Kuşçu Tatil Köyü'nde Yüzer İskele, Yüzer Havuz ve Zarb Topu gibi dikkat çeken başlıkların yanısıra yaya yolu, otopark yapım işleri, cadde yenileme çalışmaları ve spor alanları oluşturulmasına ilişkin projelerde beğeniyle takip edildi.

Sunumun ardından bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediyesi Projelerinin amaca uygun olduğunu belirterek şöyle konuştu; "Merkezdeki beş ilçemiz ile ilgili yatırımları incelemek üzere toplantılar yapıyoruz . Bugün de Kocasinan Belediyemizin önümüzdeki yıllarda yapacağı çalışmaları ,projeleri birlikte inceleme fırsatımız oldu. Hazırlanan projeleri hep birlikte görme imkanı bulduk. Kayseri'de herkesin, birbirinin yaptığı işleri görmesi, tanıması ve hizmet bütünlüğü olması açısından da bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Bu sayede hem hizmet bütünlüğü, proje bütünlüğü hem de kaynak kullanımı açısından verimli bir çalışma ortamı doğuyor. Talas ve Hacılardan sonra 16 ilçemizin yatırımları ile ilgili toplantıları bitirmiş olacağız. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın yapacağı yatırımları, projeleri beğendik inşallah kazasız belasız bunları gerçekleştirmek nasip olur"

Başkan Çelik'in konuşmasının ardından toplantı sona erdi.

Çolakbayrakdar; “Hayatı Kolaylaştırıyoruz”

Çolakbayrakdar; “Hayatı Kolaylaştırıyoruz”

Çolakbayrakdar; “Hayatı Kolaylaştırıyoruz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim