• BIST 10331.92
  • Altın 2453.016
  • Dolar 32.2206
  • Euro 34.7527
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Çolakbayrakdar; “Gönül Gözüyle Teneffüs Ettiğimiz Havayı Paylaştık.”

Çolakbayrakdar; “Gönül Gözüyle Teneffüs Ettiğimiz Havayı Paylaştık.”
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Emel Tarman Görme Engelliler Okulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Emel Tarman Görme Engelliler Okulu öğrencileriyle bir araya geldi. Görme engelli öğrencilerle aralarında çok özel bir gönül köprüsü kurulduğunu belirten Başkan Çolakbayrakdar; "Gönül gözüyle teneffüs ettiğimiz havayı paylaştık" dedi. Görme engelli öğrenciler de Başkan Çolakbayrakdar'a bir sürprizle cevap vererek semazen gösterisi yaptı.

Bir yemekte tanıştığı 6. Sınıf öğrencisi görme engelli Rabia Kökkaya'nın "Sizi bir gün okulumuza bekliyoruz" cümlesi üzerine Emel Tarman Görme Engelliler Okulunu ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar, öğrencilerle birlikte duygusal ve keyifli bir gün geçirdi. Okul Müdürü Mustafa Telli ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, okulun fiziki ve teknik imkânlarını yerinde inceledi. Görme engelli öğrencilere sunulan imkanları ve öğrencilerin göstermiş oldukları başarıları takdir eden Başkan Çolakbayrakdar, sosyal devlet olma noktasında yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirterek "Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin" dedi.

Kendisini okullarına davet eden Rabia ve sınıf arkadaşları ile bir süre sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, "Sizler tüm engelleri aşmış, o engelleri ortadan kaldırmışsınız. Demek ki isteyince, azmedince başarılı olabilmek için hiçbir engel yok." dedi. Sınıfları gezen Başkan Çolakbayrakdar, 6 nokta tekniğiyle okumayı öğrenen 1. Sınıf öğrencileri ile tek tek ilgilendi.

Öğrencilerle zaman zaman şakalaşarak samimi ve keyifli sohbetler gerçekleştiren Başkan Çolakbayrakdar, "Rabia'ya verdiğim sözün neticesinde geldim ve iyiki gelmişim. Bu bir ziyaretin ötesinde bir anlam taşıdı benim için. İmkanlar sağlandığı takdirde başarının önünde bir engel olmadığına şahit oldum burada." dedi.

"Sizler belki beni, dünya gözüyle görmüyorsunuz ama ben inanıyorum ki; bizler birbirimizi gönül gözüyle görüyor ve gönül gözüyle teneffüs ettiğimiz havayı paylaşıyoruz." ifadelerini kullanan Başkan Çolakbayrakdar, "Devletin maddi ve manevi her türlü desteği verdiğini görmek hem bir vatandaş hem de bir yönetici olarak beni çok mutlu etti" dedi. Başarılarından dolayı öğrencileri tebrik eden Başkan Çolakbayrakdar, özveri ile çalışan öğretmenlere de teşekkür etti.

Emel Tarman Görme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencilerinin de Başkan Çolakbayrakdar için hazırladığı bir sürpriz vardı. Başkan Çolakbayrakdar'a ziyareti için teşekkür eden öğrenciler, semazen gösterisi gerçekleştirdiler.

Semazen gösterisini beğeniyle izleyen Başkan Çolakbayrakdar, yeniden ziyarete geleceğinin sözünü vererek okuldan ayrıldı.

Çolakbayrakdar; “Gönül Gözüyle Teneffüs Ettiğimiz Havayı Paylaştık.”

Çolakbayrakdar; “Gönül Gözüyle Teneffüs Ettiğimiz Havayı Paylaştık.”

Çolakbayrakdar; “Gönül Gözüyle Teneffüs Ettiğimiz Havayı Paylaştık.”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim