• BIST 8878.81
  • Altın 2241.255
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.103
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Çolakbayrakdar, Çelik Başkan’a çözüm merkezini gezdirdi

Çolakbayrakdar, Çelik Başkan’a çözüm merkezini gezdirdi
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i misafir ederek Çözüm Merkezini gezdirdi.Ç

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i misafir ederek Çözüm Merkezini gezdirdi.Çözüm Merkezindeki çalışmalar hakkında bilgiler alan ve merkezi çok beğendiğini dile getiren Başkan Çelik, "Gerçekten başarılı bir belediyecilik hizmeti olmuş" dedi.

Tamamen yenilenen fiziksel yapısıyla vatandaşlara en iyi ve hızlı hizmeti vermek amacıyla kurulan Çözüm Merkezi'nin personeli ile bir süre sohbet eden Çelik Başkan, daha sonra Başkan Çolakbayrakdar'la belediye çalışmaları hakkında bir süre sohbet etti.

Kocasinan Belediyesi bünyesinde yeni faaliyet göstermeye başlayan Çözüm Merkezini çok beğendiğini belirten Başkan Çelik, "vatandaşların herhangi bir talebi olması ve varsa sorunlarının tek elden çözülmesi noktasında çok önemli bir birim olmuş. Belediyeye gelindiğinde hangi birimle işiniz olursa olsun tek noktada görevli arkadaşlarımız yardımcı oluyorlar. Vatandaşlar açısından çok büyük kolaylık olmuş. Belediyecilik, vatandaşların işlerini ne kadar rahatlatırsanız, işlerine ne kadar temas ederseniz o kadar başarılı oluyor. Oldukça başarılı bir belediyecilik hizmeti olmuş teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kısa zamanda çok işler başaran bir birim oluşturduklarına vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar ise "Dört katlı bir hizmet binası, tek katlı bir çözüm merkezi var ama zamanla yukarıdaki dört katın bir çok işlevini yapabilecek tek katlı bir çözüm oluşturacağız. Burada konusuna hakim uzman personelimizle birlikte iyi bir hizmet yürüttüğümüze inanıyorum. İki aya yakın bir sürede Çözüm Merkezimiz 5 bini aşkın talebi karşılamış durumda. Örneğin aldığımız bir talebi orada bırakmıyor vatandaşa geri dönüşünü yapıp'talebiniz gerçekleşti mi, memnunmusunuz" diye sorarak geri dönüşünü de almış oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, Başkan Çelik'e Çözüm Merkezi'nin ardından çağrı merkezini ve seminer salonunu gezdirdi.

Çolakbayrakdar, Çelik Başkan’a çözüm merkezini gezdirdi

Çolakbayrakdar, Çelik Başkan’a çözüm merkezini gezdirdi

Çolakbayrakdar, Çelik Başkan’a çözüm merkezini gezdirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim