• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Çocuklardan Dünyaca Ünlü İsimlere Barış Mesajı

Çocuklardan Dünyaca Ünlü İsimlere Barış Mesajı
Sakarya'da yaşları 7 ile 10 arasında değişen çocuklar, yeni yılda Barack Obama ve Cristiano Ronaldo gibi ünlü isimlere İngilizce barış mesajı gönderdi.

Sakarya'da yaşları 7 ile 10 arasında değişen çocuklar, yeni yılda Barack Obama ve Cristiano Ronaldo gibi ünlü isimlere İngilizce barış mesajı gönderdi. Cristiano Ronaldo'ya mektup gönderen bir çocuk, Ronaldo'nun seslerini dünyaya duyurabileceklerine inandıklarını söyledi.

YILIN SON GÜNÜNDE DÜNYAYA BARIŞ MESAJI

Sakarya Büyükşehir Sosyal Gelişim Merkezi (SGM) Çocuk Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklar Dünya'ya barış mesajı verdiler. Düzenlenen etkinlikte çocuklar İngilizce yazdıkları barış mesajlarını Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, Barack Obama'nın kızı Natasha Obama, dünya yıldızı futbolcu Cristiano Ronaldo, Amerikalı sinema yönetmeni Steven Spielberg gibi ünlü isimlere gönderdiler. "Lütfen savaşları durduralım', "Çocuklar ölmesin" ve "Savaşı Durdurun" pankartlarıyla etkinliğe katılan çocuklar yazdıkları barış mesajları kartlarını PTT Sakarya Şubesi'nden gönderdiler.

"DÜNYA'DAKİ TÜM ÇOCUKLARA MUTLU BİR YIL DİLİYORUZ"

Dünyanın 2015 yılını savaş ve trajedi ile geride bıraktığını belirten Sosyal Gelişim Merkezi İngilizce öğretmeni Esra Ceyhan ise İngilizce yaptığı konuşmasında, "Hepimiz savaş, açlık ve yoksulluğun son bulmasını istiyoruz. Yeni yılda sadece Avrupa da değil tüm dünyada barış diliyoruz. Hepinize teşekkür ediyoruz. Dünyadaki tüm çocuklara mutlu bir yıl diliyoruz" ifadelerini kullandı.

"ONLAR DA BİZİM GİBİ ÇOCUK"

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiana Ronaldo'ya mesaj gönderen Çocuk Klübü öğrencilerinden Burcu Gül, "Ben buradan bütün Dünya'ya mesaj yolluyorum ve Doğu tarafındaki çocukların ölmesini istemiyorum. Bizde savaşa mağdur kalabilirdik, onlarda bizim gibi çocuk ve onların ölmesini istemiyorum. Ben mesajımı çok hoşgörülü ve yardım sever insan olduğu için Cristiano Ronaldo'ya gönderiyorum. Ronaldo'nun dünyaya bizim sesimizi duyurabileceğine inandığım için mesajımı ona gönderiyorum" derken, arkadaşı Tuana Çayla ise "Mutlu ve barış dolu bir yıl dilerim. Savaşlar olmasın" mesajını inglizce verdi.

BARACK OBAMA'YA YENİ YILDA BARIŞ MESAJI

Öğrenciler tarafından Amerika Birleşik Devletleri Devlet Başkanı Barack Obama'ya yazılan İngilizce barış mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Türk çocukları, dünyadaki tüm savaşların bitmesi umuduyla size mutlu ve barış dolu yeni bir yıl diliyor. Hiçbir çocuğun ölmediği bir dünya hayal ediyoruz. Dünyada artık hiç savaş istemiyoruz. Mülteci çocuğun olmadığı bir dünya dileğiyle."

CRİSTİANO RONALDO'YA SESLENDİ: "SESİMİZE KULAK VERİN"

Cristiano Ronaldo'ya yazılan barış mesajında ise "Tüm çocukların mutlu olması dileğiyle size mutlu ve barış dolu yeni bir yıl diliyorum. Savaş ve açlığın olmadığı bir dünya hayal ediyorum. Siz dünyanın en önemli futbolcularından birisiniz lütfen sesimize kulak verin. Biz bu çocukların sesini tüm dünyaya duyurmak istiyoruz lütfen bize destek olun. Bize katılmak ister misiniz?" ifadeleri kullanıldı.

Çocuklardan Dünyaca Ünlü İsimlere Barış Mesajı

Çocuklardan Dünyaca Ünlü İsimlere Barış Mesajı

Çocuklardan Dünyaca Ünlü İsimlere Barış Mesajı

Çocuklardan Dünyaca Ünlü İsimlere Barış Mesajı

Çocuklardan Dünyaca Ünlü İsimlere Barış Mesajı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim