• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

“Çocuklar Gülsün” Diye Seferber Oldular

“Çocuklar Gülsün” Diye Seferber Oldular
Adana'da, Güney Rotary Kulübü, geliri çocukların hayatını aydınlatacak projelerde değerlendirilmek üzere Yılbaşı Fuarı düzenledi.

Adana'da, Güney Rotary Kulübü, geliri çocukların hayatını aydınlatacak projelerde değerlendirilmek üzere Yılbaşı Fuarı düzenledi.

Yılbaşı Fuarı, rotaryenler ve seçkin davetlileri Çukurova Kulübü'nde buluşturdu. Yılbaşına özgü objeler, hediyelik eşyalar, aksesuarlar, takılar, elbiseler, çantalar, resimler, ev tekstili, yöresel yemekler ve tatlıların satışa sunulduğu yüzlerce ürün ayrı ayrı stantlarda davetlilerin beğenisine sunuldu. Güney Rotary Kulübü üyeleri, kırmızı önlükler giyip, sorumlu oldukları stantlarda hem davetlilere satış yaptı, hem de sevdikleri için yılbaşı hediyelerini bu etkinlikte satın aldı.

Güney Rotary Kulübü'nün "Çocuk Gelinler Olmasın" projesine katkı amacıyla Resimhane Sanat Grubu üyelerinin yaptığı resimler de Yılbaşı Fuarı'nda sergilenip, satışa sunuldu. Leman Ersöz, Erdal Ardız, Emel Kefeli, Figen Göçmez, Selin Refik, Serap Yaşar, Gülnaz Paksoy, Aydan Tunalı ve Benil Onat'ın fırçasından yansıyan eserler, bugün beğeni topladı.

Güney Rotary Kulübü Dönem Başkanı Nurgün Özdoğmuş, Yılbaşı Fuarı'nın hazırlanmasında emeği geçen kulüp üyeleri ve eşlerine, bu etkinliğe dışarıdan destek veren Rotaryenler ve gönüllülere teşekkür etti. Rotaryenler olarak insan odaklı hizmet verdiklerini belirten Başkan Nurgün Özdoğmuş, "Dönem Guvernörümüz Sayın Canan Ersöz'ün gönülden desteklediği Yılbaşı Fuarı'mızla çocuklarımızın hayatına dokunmak, onların yüzünde bir gülümseme yaratmak arzusundayız. Bu etkinlikten elde edeceğimiz parayı kulübümüzün Çocuk Gelinler Olmasın, Çocuklar Tiyatroya Gitsin, Çocuklar Üşümesin, Çocuklar Gülsün projelerinde değerlendireceğiz. Gelirin bir bölümünü çocuk felcini önleyici çalışmalar ve erken tanı seminerlerinde, öğrencilere eğitim bursu, kadınlar ve kızların mesleki eğitimi, engelli çocuklara kamp tatili projelerimiz için de kullanacağız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim