• BIST 9883.53
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Çocuklar Gelişsin Diye Pota Yaptılar

Çocuklar Gelişsin Diye Pota Yaptılar
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Meslek Yüksek Okulu Deniz ve Liman İşletmeciliği İkinci Sınıf öğrencileri çocukların fiziksel açıdan...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Meslek Yüksek Okulu Deniz ve Liman İşletmeciliği İkinci Sınıf öğrencileri çocukların fiziksel açıdan gelişmelerine katkı sunmak için okulun bahçesine basket potası yaptırdı.

Ereğli Meslek Yüksek Okulu Deniz ve Liman İşletmeciliği İkinci Sınıf öğrencileri Gülçin Onay, Muhammet Cergibozan, Bilal Emrah Öztürk, Muhammet Palaz, Fatma Nur Akay, Sosyal Sorumluluk Projesi Dersi kapsamında "Sevgi Potası" adı altında çocukların fiziksel açıdan daha fazla gelişmesini sağlamak için basket potası yaptırdı. Yaptırdıkları basket potasını Kepez İzmirlioğlu Okulu'na koyan üniversiteliler anasınıfı öğrencilerine basket attırdı. Proje hakkında gazetecilere bilgi veren Yüksek Okulu Deniz ve Liman İşletmeciliği İkinci Sınıf Öğrencisi Muhammet Cergibozan, başarılı bireylerin yetişmesinde fiziksel gelişimin önemli etken olduğuna değindi. Cergibozan konuşmasında "Türkiye'de, 28 bin kişiyi kapsayan anket araştırma verilerine göre, çocuklarımızın başarısızlıklarının en büyük nedenlerinden birinin, özgüven eksikliği olduğu ortaya çıkmıştır. Bu eksikliğin giderilmesi, zihinsel ve fiziksel gelişimlerinin sağlık bir şekilde gerçekleşmesi için son derece önemlidir. Bizdi, tam bu noktada, çocuklarımızın fiziksel gelişimlerine katkı sağlamakla beraber, onların özgüvenlerini de arttırmaya yönelik olan bu çalışmayı başlatıp, fiziksel yapılarına uygun potaları inşa ettirdik. Projemizin pilot bir uygulama olması nedeniyle tüm anaokulu ve ilkokullarda hayata geçirilmesinin faydalı olacağını düşünmekteyiz. Projemizin devamının gelmesini temenni ediyoruz" dedi.

Çocuklar Gelişsin Diye Pota Yaptılar

Çocuklar Gelişsin Diye Pota Yaptılar

Çocuklar Gelişsin Diye Pota Yaptılar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim