• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Çocuk Kulübü Üyelerine Buz Pateni Pisti Yüzde 50 İndirimli

Çocuk Kulübü Üyelerine Buz Pateni Pisti Yüzde 50 İndirimli
Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyeleri, kulübün üyeler için düzenlenen birçok etkinliğinden faydalanmanın yanı sıra halka açık etkinliklerden de indirimli...

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyeleri, kulübün üyeler için düzenlenen birçok etkinliğinden faydalanmanın yanı sıra halka açık etkinliklerden de indirimli yararlanacak.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Sahil Mutlukent Çay Bahçesi yanında açılan buz pateni pistine, Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyelerinin indirimli girmesi yönünde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından verilen önergede, "Belediyemizce yapılan buz pateni pistinin giriş ücret tarifesi 06.01.2016 tarihi 4 nolu meclis kararı ile belirlenmiş olup, karara Çocuk Kulübü üyelerine indirimli bilet tarifesi üzerinden yüzde 50 indirim uygulanmasını, Çocuk Kulübü üyelerine 30 dakika 2,50 TL şeklinde ücrete tabi tarifelere eklenmesi hususunun kararının alınması talep edilmektedir" ifadeleri yer aldı.

Süleymanpaşa Belediye Meclisi'nde görüşülen önerge oy birliği ile kabul edildi.

ÇOCUK KULÜBÜ ÜYELERİNE BUZ PATENİ PİSTİ 2,5 TL

Tam bileti yarım saatlik 8 TL, indirimli bileti yarım saatlik 5 TL olan buz pateni pistinden 5 Şubat Cuma günü saat 12.00 itibariyle Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyeleri 30 dakika ücreti 2,5 TL olarak giriş yapabilecek.

Çocuk Kulübüne üye olmak isteyen çocuklar için de buz pateni pisti girişinde form dağıtılırken, formu dolduran çocuklar, Süleymanpaşa Belediyesi Çarşı Ek Hizmet Binası'na gelerek ücretsiz Çocuk Kulübü kartlarını alıp Süleymanpaşa'nın ayrıcalıklı çocuklarından olmaya hak kazanacak.

"ÇOCUK KULÜBÜ İLE İLGİLİ SÜRPRİZ ÇALIŞMALARIMIZ VAR"

Ayrıca Çocuk Kulübü ile ilgili çalışmaların devam ettiği müjdesini veren Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, "Çocuk Kulübü ile ilgili sürpriz çalışmalarımız var. Şu anda atık pillerin toplanarak üyelerimiz tarafından bizlere getirilmesi durumunda onların kartlarına puanlar yüklenmesi, o puanlarla ücretli olacak etkinliklere ücretsiz girmeleri sağlanması ya da büyük puanlara ulaşan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyelerimize sürpriz hediyeler verilmesi yer alıyor. Önümüzdeki günlerde bu çalışmamızı da detaylı olarak paylaşacağız" dedi.

Çocuk Kulübü Üyelerine Buz Pateni Pisti Yüzde 50 İndirimli

Çocuk Kulübü Üyelerine Buz Pateni Pisti Yüzde 50 İndirimli

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim