• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Çocuk Bayramı Öncesi Çocuklar Sevindirildi

Çocuk Bayramı Öncesi Çocuklar Sevindirildi
Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri, Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç.

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri, Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muammer Mesci rehberliğinde, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yığılca İlçesi Hacılar Köyü'nde bulunan Şehit Er Nihat Eren İlkokulunu ziyaret etti.

Ziyarete, Yığılca Kaymakamı Muhammet Furkan Sancaktutar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Nalbant, Üniversitenin Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Emrah Öztürk ve Yüksekokul öğrencilerimiz katıldı.

Öğrenciler ile ziyaret edilen okul öğrencileri arasında kardeşlik ilişkileri oluşturmak amacıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi gerçekleştirilen ziyarette, sosyal sorumluluk projesi kapsamında toplanan yardımlar, ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edildi. Şehit Er Nihat Eren İlkokulu öğrencileri, öğrencilerimizin ziyaretlerinden dolayı oldukça heyecanlandıklarını ve mutlu olduklarını ifade ettiler. Samimi bir havada gerçekleşen ziyaret, öğrenciler için unutamayacakları güzel anların yaşanmasına sebep oldu.

Ziyarette konuşan Yığılca Kaymakamı Muhammet Furkan Sancaktutar, sosyal sorumluluk projesinin önemini dile getirerek benzer projelerin artması ve bu projenin örnek olması temennisinde bulundu.

Kaymakam Sancaktutar'dan sonra görüşlerini ifade eden Üniversitemiz Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muammer Mesci ise projenin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Öğrencilerimizden Yüksekokulumuz Yönetimine bu yönde talep gelmesinin kendilerini hem duygulandırdığını hem de gururlandırdığını söyleyen Mesci, Yüksekokul olarak öğrencilerin bu anlamda desteklediklerini ve onların yanlarında olduklarını sözlerine ekledi.

Bu projelerin genele yayılması için öğrencilerle beraber yoğun çaba harcadıklarını dile getiren Mesci; kardeşlik ve dostluğun yaşının olmadığını, hepimizin bu Vatan toprağında ve aynı bayrak altında kardeş olduğumuzu vurguladı. Projenin milli birlik ve beraberliğimiz ile kardeşliğimizin pekişmesine de katkı sağlayacağını belirten Doç. Dr. Mesci, yakın gelecekte bu tarz sosyal projelerin artmasını umduğunu ifade etti.

Ziyaret esnasında kendilerinin ve hayırsever vatandaşların yapmış olduğu giyim ve kırtasiye malzemelerini öğrenci kardeşlerine taktim eden öğrenciler, etkinlik sonunda Yığılca Kaymakamlığı'nın organize ettiği Saklıkent Şelalesine giderek hatıra yemeğine katıldı. Saklıkent'in temiz doğasına ve bol oksijenli havasına hayran kalan öğrencilerimiz, bu projenin düzenlenmesinden memnun olduklarını belirtti.

Program, Yığılca Kaymakamı Muhammet Furkan Sancaktutar'ın, proje sürecine maddi ve manevi destek olan herkese teşekkür etmesiyle sona erdi.

Çocuk Bayramı Öncesi Çocuklar Sevindirildi

Çocuk Bayramı Öncesi Çocuklar Sevindirildi

Çocuk Bayramı Öncesi Çocuklar Sevindirildi

Çocuk Bayramı Öncesi Çocuklar Sevindirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim