• BIST 9879.45
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Clinique Ürünleri

Clinique Ürünleri
Clinique, 1968 yılında kurulmuştur. Bugün halen dünyada 130’dan da fazla ülkede kusursuz hizmet vermektedir. Dünyanın oldukça önemli cilt ve kozmetik markasıdır.

Dermatologlar tarafından kurulan Clinique diğer birçok kozmetik şirketlerinden oldukça farklıdır. Şirketin asıl amacı bireysel cilt bakım ihtiyaçlarının kusursuzca karşılanmasıdır. Şirket “Harika Bir Cilt Yaratılabilir” felsefesine bağlı olarak kurulmuştur. Clinique, bütün müşterilerinin cilt tipine bakmadan herkese uyan tek bir ürün satmak yerine, her kişinin cilt tipine uygun olan eşsiz bir ürün grubu ile cilt bakım işine yaklaşmaktadır. Bu da son derece önemli bir diğer ayrıntıdır.

Clinique dermatologları önemli bir gelişme kaydederek 3 aşamalı sistemi formül etmişlerdir. Bu sistemin içerisinde temizleme, tonik ve nemlendirme aşamaları bulunmaktadır. Clinique ürünlerinin esas metodu temizlik ve hijyendir. Clinique ürünleri %100 parfümsüz olmasının büyük avantajını taşımaktadır. Çünkü bu şekilde basit bir kokudansa bütün zevklere hitap eder. Ayrıca clinique ürünleri alerji testlerinden başarılı bir şekilde geçmiştir.

Eğer bir clinique müşterisi iseniz size bir birey olarak oldukça özel davranılır. İlk basamak cilt tipinizin bilimsel olarak belirlenmesidir. Bu işlem kozmetik bölümünde veya sizlere sunulan bir anket yardımı ile öğrenilebilmektedir. Cildinizi büyütece benzer bir aletle incelerler. Sonrasında ise cildiniz hakkında size bilgilerini sunarlar. Ayrıca clinique ürünleri dermatologlarla sizlere önerilmektedir. Bunun yanında reçetelere de yazılan sağlıklı ürünlerdir. Probleminizi ararlarken cilt tipinize, yüz ve dudak çeşitlerinize, göz renklerinize dikkat etmektedirler. Diğer ürünler kullanılırken maddelerin birbirine karışmaması için bir süre beklemeniz önerilir. Fakat bu süreç clinique ürünleri için geçerli değildir. Bir ürünün üzerine diğerini uygularken beklemeniz gerekmemektedir.

Clinique ürünleri cilt bakımından makyaja kadar olan bütün ürünleri dermatolojiktir. Clinique ürünleri cilt bakımında ne kadar bilgiye sahip ise bu önemli teknolojiyi fondötenlerinde de kullanmaktadır. Hepimiz biliyoruz ki Clinique ürünleri her cilt için farklı ürün önerileri sunmaktadır. Cilt bakım serisini tamamlayan da bir fondöten sunmaktadır. Clinique ürünlerinin başında gelen fondötenler cilt bakımınıza kusursuz bir şekilde destek olabilecek içeriklerce hazırlanmaktadır. Clinique fondötenlerinin en güzel yanı cildinizi sonuna kadar korumasıdır. Bu korumanın yanında da cildinize ışıltı, parlaklık ve canlılık kazandırır. Bu da cildinizin kusursuz görünmesine yardımcı olur. Ayrıca Clinique ürünlerinin fondötenleri tedaviyi destekleyici nitelikte hazırlanmaktadır. İçeriğinde ki özel formül sayesinde bakımınızın en büyük destekçisi olmaktadır.

Farklı ciltlerin destekçisi olan Clinique ürünleri her kişiye özel ihtiyaçların karşılanması niteliğinde ki özel formüllere sahiptir. Sivilceleriniz ve aknelerinizden kurtulmak isterseniz, eşit cilt tonunuz olsun istiyorsanız, çizgi ve kırışıklıklarınızdan kurtulmak isterseniz veya parlamalarınız ve kuru cildiniz var ise bunların hepsini Clinique’te bulabilirsiniz. Mükemmel deneyimli kadrosu ile sizlere tam destek sağlayacaklardır. Cildinize uygun Clinique ürünlerini bulmak çok kolay. Çünkü aradığınız her şey, her cilt tipine göre mevcut. Clinique ürünlerinin en önemli detayı ise alerji testinden başarıyla geçmesi ve içerisinde parfümün bulunmamasıdır.

Clinique ürünlerinin 3 aşamalı sistemini incelediğimizde birinci adım olan temizleme yer almaktadır. Temizleme ürününü günde sabah ve akşam olmak kaydıyla yalnızca iki kere kullanmalısınız. Gece yatmadan önce makyajınızı temizledikten sonra ürünü köpürterek bütün yüzünüze masaj yardımı ile uygulamalısınız. Sonrasında ise bol su ile durulamak gerekiyor. Kurutma ve alerji yapmadan kusursuzca temizliğini yapan bir ürün. 3 aşamalı sistemin ikinci adımı arındırmadır. Bu ürünlerin cilt tipinize göre numaraları olduğunu unutmamanızı tavsiye ederiz. Temizleme aşamasından sonra cildinizde kalan yağ ve ölü deriyi arındırmanın mükemmel bir yoludur. Makyajı temizledikten sonra kullanılmalıdır. Ve sonuncu adım nemlendirmedir. Cildimizin kaybettiği nemin geri kazanmasına yardımcı olur. Nemlendirici kremimiz burada bakımımızı tamamlar. Günde iki kez kullanılması tavsiye edilmektedir.

https://www.dermoeczanem.com/clinique

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim