• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Çine Madranspor Zorlu Hatay Virajında

Çine Madranspor Zorlu Hatay Virajında
Son olarak evinde Beylerbeyi'ne kaybedip ligde kalma yolunda ağır bir yara alan Çine Madranspor hafta sonu ligdeki kader maçlarından biri olan Körfez İskenderunspor'la...

Son olarak evinde Beylerbeyi'ne kaybedip ligde kalma yolunda ağır bir yara alan Çine Madranspor hafta sonu ligdeki kader maçlarından biri olan Körfez İskenderunspor'la oynayacağı maça konstre olmaya çalışıyor.

Ligde kalma mücadelesi veren Çine Madranspor, hafta sonu deplasmanda kendisi gibi düşme potasında bulunan Körfez İskenderunspor'un konuğu olmaya hazırlanıyor. Kalan maçlarını kazarak ateş hattından kurtulmak isteyen sarı yeşilliler İskendreun maçının hazırlıkları tamamladı. Bugün uçakla Hatay'a gidecek olan Madranspor'da önemli maç öncesinde sakatlıkları bulunan Mustafa Kara, Mesut Yılmaz ve Yunuscan sarı yeşilli kafilede yer alamayacak.

"KAYBEDERSEK KÜME DÜŞERİZ"

Maça iyi hazırlandıklarını ifade eden Çine Madranspor Teknik Direktörü Armağan Turhan maç öncesinde yaptığı açıklamada, "Bu maçı kaybedersek Çine Madranspor küme düşmüştür diyebiliriz. Alacağımız bir galibiyetle ise yüzde 90 kümede kalırız. Beraberlik halinde umudumuz devam eder ama sonuçta galibiyete şansımız artar. Çünkü oynayacağımız rakipler hep yakınımızda bulunan takımlar. Ayrıca onların oynayacağı rakipler ise zorlu takımlarla olacak. Bu yüzden kazanırsak ligde kalma yolunca önemli bir yol alırız" dedi.

"YA VAR OLURUZ YA DA YOK OLURUZ"

İskenderun maçı öncesinde camia olarak bu maça kilitlendiklerini söyleyen Turhan, "Çine'nin ileri gelenleri ve yönetim kurulumuz İskenderunspor maçı öncesinde bu işin bitmediğine inanarak maddi ve manevi destek sözü verdiler. Yönetim kurulumuzda bunu oyuncularımızla toplantı yaparak bizlere iletti. Tabi ki futbolcularımız için bu toplantı olumlu etki yaptı. Bu saatten sonra artık sakatlıkların, cezaların, beceriksizliklerin arkasına sığınmıyoruz. Artık her şeyimizle galip gelerek takımın kümede kalma adımını atacağız. Bu maçta ya var oluruz ya da yok oluruz. Kaybettiğimiz taktirde bundan sonraki maçlarımız formalite olacaktır" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim