• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Çiftçi, Belediyelere Kadın Eli Değecek

Çiftçi, Belediyelere Kadın Eli Değecek
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfalı Kadınlara yönelik sosyal çalışmaları daha verimli bir şekilde sürdürmek için...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfalı Kadınlara yönelik sosyal çalışmaları daha verimli bir şekilde sürdürmek için Başdanışmanlık görevine Ümran Bilim'i atadı.

Ümran Bilim'in Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanlık görevine atayan Çiftçi'yi teşekkür ziyaretinde bulunan AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı, kadınlara yönelik uygulanan pozitif ayrımcılığın önemine dikkat çekti. Konu ile ilgili makamında yaptığı açıklamada Ümran Bilim ile birlikte kadın ve aile konularında önemli çalışmalara imza atacaklarını dile getiren Başkan Nihat Çiftçi, Bölgede kadınlara yönelik ilk kez bu tür çalışma gerçekleştirildiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak Kadın ve Aile hususuna farklı bir bakış açısıyla yaklaşacaklarını vurgulayan Nihat Çiftçi,"AK Parti anlayışı olarak kadınlarımızın her zaman siyasette aktif bir şekilde rol almaları için önemli adımlar atıyor. Büyükşehir ve AK Parti teşkilatı, Kadın Kolları olarak büyük bir kadroyuz ve çalışmalarımızı hep birlikte gerçekleştiriyoruz.

Büyükşehir Belediyesi olarak Kadın ve Aile konusu ile Başdanışmanlık noktasında Kadından yana tercih kullandık, hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şanlıurfa'da Belediyelere kadın eli değişmiş olacak, farklı bir bakış açısıyla çalışmalar başlatılarak bir aile sıcaklığı ortaya çıkacak. Bulunmuş olduğumuz toplum ve coğrafyada önemli bir adım attık. Türkiye'de ilk kez bu şekilde bir şey gerçekleşti buda kadın anlamında Şanlıurfalı kadınlara yönelik sosyal sorumluluk noktasını bizleri memnun etti. Şanlıurfalı kadınlarına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Şanlıurfa'mıza Belediyecilik anlamında hizmet vereceğiz yeni görevinde Ümran Bilim'e başarılar diliyorum" dedi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Başdanışmanı görevine atanan Ümran Bilim ise, " Buralara gelmemizin en büyük destekçisi olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a kadınlara verdiği önemden dolayı teşekkür ediyorum. Bu güzel görevlere layık gören Sayın Bakanımız Faruk Çelik'e, teşkilatımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle halkımıza hizmet etmeye geliyoruz, her zaman halkımızın yanındayız" şeklinde konuştu. AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak ise, "Uzun süredir teşkilatımızda görev yapan Kadın Kolları teşkilatlarımızda görev yapan arkadaşlarımız bu gün yerel yönetimler anlamında yeni görevlerine atandılar. AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim kadroları olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyarette bulunarak Başkanımız Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz. Bu tür anlamlı tercihte bulundukları için teşkilat olarak her zaman onların yanındayız" diye konuştu. AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Bahattin Yıldız ise, "Uzun süredir AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Siyasi Hukuk İşler Başkanlığı görevinden Büyükşehir Belediye Başkan Başdanışmanı görevine getirilen Ümran Bilim Hanım'ın görevinde başarılar dilemek için ziyarette bulunduk" diye söyledi. AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü İse, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye ve siyasi büyüklerimize bu güzel görevleri bizlere verdiği için teşekkür ediyorum. İnşallah bizlerde bu güzel görevlere layık olmak için özverili bir şekilde çalışacağız. Ümran Bilim hanıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum" ifadelerine kullandı.

Çiftçi, Belediyelere Kadın Eli Değecek

Çiftçi, Belediyelere Kadın Eli Değecek

Çiftçi, Belediyelere Kadın Eli Değecek

Çiftçi, Belediyelere Kadın Eli Değecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim