• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

CHP’li Sapan İl Başkanlığına Aday

CHP’li Sapan İl Başkanlığına Aday
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya eski milletvekili Yıldıray Sapan, 26 Aralıkta gerçekleştirilecek olan CHP İl başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya eski milletvekili Yıldıray Sapan, 26 Aralıkta gerçekleştirilecek olan CHP İl başkanlığı için adaylığını açıkladı.

CHP'nin mevcut İl Başkanı Semih Esen, Tuncay Ercenk, Mustafa Şeker ve Bahadır Manyaslıoğlu'nun ardından eski Milletvekili Yıldıray Sapan'da 35'inci Olağan Kongre'de il başkanlığı adaylığını açıkladı. 5 adayın il başkanlığı için adaylığını açıkladığı olağan kongre 26 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

27 ARALIK'TA İL BAŞKANIYIM

5 adaylı olağan kongrenin iyi yönlerinin yanı sıra olumsuz sonuçlarının da olacağı değerlendirmesini yapan Sapan, "Bu kadar çok adayın olmasının bazı kişilerin önünün kesilmesi için yapıldığını düşünüyorum. 26'sı çok önemli bir kongre olacak. İlk defa bu kadar çoklu adayla kongreye gidiyoruz. Çoklu aday olması renkli bir yarış olacak ve ben bu ipi göğüsleyeceğim. 27'sinde il başkanı olduğumu düşünüyorum" dedi.

Mevcut İl Başkanı Semih Esen ve il yönetimini isim vermeden eleştiren Sapan, CHP il yönetiminin "cılız" muhalefet yaptığını savundu. Bir boşluk gördüğünü ve bu nedenle aday olduğunu belirten Sapan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Adaylığım bir ihtiyaçtan dolayıdır. CHP Antalya'da bir yılgınlık ve bezginlik bir yenilmişlik duygusu hakim. Bu bizim muhalefetimize etki ediyor. Bu boşluğu doldurmak için adayım. Son yatırımlara bakıldığında hiç kimsenin bu olanlarla ilgili ses çıkarmadığını görüyoruz. Sadece ses çıkaranlar 2-3 arkadaştır. Onlarda ses çıkardıkları için iktidar tarafından cezalandırılmakta. Batı çevre yolu yarım kaldı kimseden ses çıkmadı, kuzey çevre yoluna başlanmadı kimseden ses çıkmadı. Herkes sivrisinek zede oldu kimseden ses yok. Çallı sorunu var sırf biz muhalefet ediyoruz diye 4 ay sonra bu işe muhalefet etmekle sorumlu olan arkadaşlar cılız bir açıklamayla işi geçiştirdi. Bu sessizliği bozacak bir sese ihtiyaç var. O yüzden aday oldum. Yenilmişlik ve bezginlik duygusunu ve bu pısırıklığın üzerinden atılması lazım. Bu duygunun atılması için bu göreve talibim" dedi.

Sapan ayrıca seçim için delegelerin istihdamlarla tehdit edildiğini de eleştirip delegelerin ihtiyaçları ile tehdit edilmesinin ayıp olduğunu söyledi.

CHP’li Sapan İl Başkanlığına Aday

CHP’li Sapan İl Başkanlığına Aday

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim