• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

CHP’den Teröre Karşı “Ortak Hareket” Mesajı

CHP’den Teröre Karşı “Ortak Hareket” Mesajı
Ankara'da 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını protesto eden CHP İzmir İl Teşkilatı, Konak Meydanı'na siyah çelenk bıraktı.

Ankara'da 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını protesto eden CHP İzmir İl Teşkilatı, Konak Meydanı'na siyah çelenk bıraktı. CHP İzmir milletvekilleri ve belediye başkanlarının da katıldığı etkinlikte konuşan CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, "Acilen 4 partinin genel başkanı ve grup başkanvekilleri toplanmalı ve bu işi mecliste ele almalıdır" dedi.

Dün Ankara'da meydana gelen ve 37 vatandaşın hayatını kaybettiği terör saldırısını kınayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, partililerle birlikte Konak Meydanı'nda bulunan Hasan Tahsin Anıtı önüne siyah çelenk bıraktı. Terörün lanetlendiği basın açıklamasına, Yüksel'in yanı sıra CHP İzmir Milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP'li ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyen CHP İzmir İl Başkanı Yüksel, "Acilen 4 partinin genel başkanı ve grup başkanvekilleri toplanmalı ve bu işi mecliste ele almalıdır" dedi. Daha fazla can kaybına tahammüllerinin olmadığını dile getiren Yüksel, "Terörün istediğini yapmayacağız. Bu olayın hemen ardından daha da büyük tartışmaları başlatıp, huzuru bozmak ve bunu kendi çıkarına kullanmak isteyen zihniyete fırsat vermeyeceğiz. Bu saldırıyı yapan canavarlara, vahşilere buradan haykırıyoruz. Al bayrağımızın dalgalandığı her yerde, vatandaşımızın nefes aldığı her karış toprağımızda, nefesimiz ensenizde olacak" diye konuştu.

Hükümetin daha fazla kayıp yaşanmadan teröre çözüm bulması gerektiğini söyleyen İl Başkanı Yüksel, AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin ortak hareketle, meclisi sadece terör gündemiyle toplaması gerektiğini savundu.

CHP’den Teröre Karşı “Ortak Hareket” Mesajı

CHP’den Teröre Karşı “Ortak Hareket” Mesajı

CHP’den Teröre Karşı “Ortak Hareket” Mesajı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim