• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

CHP’de Devir Teslim

CHP’de Devir Teslim
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı.

Törende eski başkan Dinçer Soylu, görevi yeni başkan Av. Tufan Akçagöz'e devretti.

Törene CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek de katıldı. Zeybek, tören öncesinde yaptığı konuşmasında yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine tavsiyelerde bulundu. Eski İl Başkanı Dinçer Soylu'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür eden ve yeni seçilen İl Başkanı Tufan Akçagöz'e başarılar dileyen Milletvekili Kemal Zeybek, "Ben yeni seçilen arkadaşlarıma buradan seslenmek istiyorum. Arkadaşlar siz artık yaşamınızda özgür değilsiniz. Siz artık partinin bir neferisiniz. Partinin bir yöneticisi olmakla beraber, temsil hakkınızın olduğunu unutmayın. Konuşmalarınızla, giyiminizle, kuşamınızla, hareketlerinizle kendinize çeki düzen vermek zorundasınız. Kusura bakmayın. Bunu burada söylemek zorundayım. Bundan sonra yaşam olarak, insan olarak özgürsünüz, parti disiplini içerisinde kendinizi temsil ettiğiniz şekilde kendi kendinizi de disipline etmek zorundasınız. Bunu yapamıyorsanız kusura bakmayın. "Ben bu işi yapamam, ben sizle yol alamam, ben sizin gibi hareket edemem" deyin ve gereğini yapın. Bunu bugün burada ortada hiçbir şey yokken söylüyorum" dedi.

Görevde olduğu süre boyunca partisi için elinden gelen her şeyi yaptığını belirten eski İl Başkanı Dinçer Soylu, yeni il başkanı ve yönetimine bundan sonraki süreçte başarı diledi.

Seçimlerden sonra görevi devralan yeni İl Başkanı Av. Tufan Akçagöz, geçmiş dönemlerde partiye hizmet eden herkese teşekkürlerini sunarken, bundan sonra yapacakları çalışmalar ile CHP'yi daha üst seviyelere çıkarmak için mücadele edeceklerini belirtti.

Devir teslim töreni, eski il başkanının koltuğu yeni il başkanına teslim etmesi ile sona erdi.

CHP’de Devir Teslim

CHP’de Devir Teslim

CHP’de Devir Teslim

CHP’de Devir Teslim

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim