• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

CHP sözcüsü dinleme hakında açıklama yaptı

CHP sözcüsü dinleme hakında açıklama yaptı
CHP Sözcüsü Haluk Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçen ses kayıtları hakkında konuşuyor. Koç, "Başbakan yaralıdır, şaibelidir. O yüzden bu kadar bağırıyor" dedi.

İşte Haluk Koç'un açıklamasından öne çıkanlar;

"Hırsızlıklar yolsuzluklar ortaya çıkınca 'Son sözü millet söyleyecek' cümlesini çok sık duyar olduk. Başbakan artık yaralıdır, şaibelidir. Başbakan'ın kimyası bozulmuş, köyün yalancı çobanına dönmüş vaziyette sağa sola bağırmaktadır.

Buradan bütün milletimiz huzurunda CHP adına çok açık bir çağrıda bulunuyorum. 3 noktayı huzurlarınıza getiriyorum.

TİB'DE HER ŞEY VAR BUNLARI AÇIKLAYINIZ

17 Aralık ve 18 Aralık günlerinde Başbakan ve oğlunun arasında hangi saatlerde telefon görüşmeleri olmuştur? Bunların TİB tarafından açıklanması gerekiyor. Montaj, yalan iftira... Geç bunları kardeşim. Kayıtlarda var, bir görelim bakalım. Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir başbakan hırsızlıkla suçlanmakta, bu çok ağır bir suçlama. Ortada kaçacak bir şey yok. TİB'de her şeyin kaydı var, resmi olarak açıklayacaksınız bunu.

SABAHIN 8'İNDE TELAŞ İÇİNDE OĞLUNU ARIYOR

Başbakan 17 Aralık sabah saat 08.02'de bir telaş havası içinde oğlunu aramaktadır ve bir takım isimler, evler söylemektedir. Başbakan oğluna ağabeyini, eniştesini, amcasını ve diğer eniştesini söylüyor. Bu kişiler üzerindeki tüm mal varlıkları kamuoyuna açıklanmalıdır. Zulada bile sıfırlayamadıkları paranın bakiyesiyle 5 milyon dolarlık villa almaya kalkıyorlar.

YA İNKAR EDECEK YA CEZAEVİNE GİDECEK

Başbakan inkar ediyor, tabii ki inKar edecek. Ya inkar edecek ya cezaevine gidecek. Başbakan isitfa etmedikçe Türkiye itibarsızlaşıyor."

EĞER KAÇMAZSA SON SÖZ YÜCE DİVAN'IN OLACAKTIR

Bu rezaletten şantaj montaj komplo komikliğiyle son söz Yüce Divan'ın olacaktır. Eğer kaçmazsa gidiş bu gidiştir. Türkiye bu yükle yoluna devam etmeyecektir. Yeni başlangıç yapacak kadrolar ve temiz siyaset erbabı vardır. Kamuoyu adına sorduğumuz sorulara yanıt bekliyoruz. Malvarlığı ve kayıtlar konusunda yanıt bekliyoruz. Kimse hiçbir şeyi örtemez. Mazlumun ve yetimin ahı hiçbir yerde kalmayacak. Fitil fitil burunlarından getirilecek. 

İSTİHBARAT DEVLETİ ÇOK TEHLİKELİDİR
 
Mit yasası biliyorsunuz geçen yıl 7 Şubat'tan itibaren özel ihtiyaç üzerine hukuk devleti kuralları ve MİT'in görev kapsamı dışında yaptığı işlerin yargı önüne gitmesini engellemek için çıkartılarak başlandı. Son hırsızlık olaylarından sonra da MİT'in başbakanını özel ihtiyaçlarını gözetecek bir istihbarat kuruluşu olarak yapılanması öngörülüyor. İstihbarat devleti çok tehlikelidir.

ORTAK HAREKET ETTİKLERİ PARALELLERLE ESKİDEN ÇOK MUTLUYDULAR
 
Telefon dinlemeleri konusunda çok uyardık. O zaman beraber hareket ettikleri paralellerle ülke üzerinde terör estirirken son derece mutluydular. Beraber hareket ettikleri paralel oldu geldi aynı yöntemle bunları sıkıntıya soktu. Oluşturmaya çalıştıkları muhaberat devleti kendi patronajlığı içinde gün gelir başlarına bela olur.

TEHLİKE İÇİNDELER!

Demokrasi kurallarına uyulmadan yapılan her türlü yasal düzenleme dönüp düzenlemeyi yapanı zayıf gününde teslim alır yok eder. Hem Türkiye hem kendileri böyle bir tehlike içindeler. 

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim