• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

CHP Malatya İl Yönetimi Basına Tanıtıldı

CHP Malatya İl Yönetimi Basına Tanıtıldı
Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede yeniden CHP İl Başkanlığı'na seçilen Enver Kiraz, yeni yönetimi ile birlikte basının karşısına çıktı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede yeniden CHP İl Başkanlığı'na seçilen Enver Kiraz, yeni yönetimi ile birlikte basının karşısına çıktı. Kiraz, yönetimlerinin değiştiğini belirterek "Yeni yönetimimiz Malatya'nın bir özeti" dedi.

Özel bir otelde düzenlenen basın toplantısı ile birlikte yeni yönetimi tanıtan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, 19 Aralık'ta yapılan kongre ile birlikte önemli derece değişikler yaptıklarını söyledi. Kongre sonrasında yönetimde görev dağılımı yaptıklarını belirten Kiraz, "16-17 Ocak'ta ta büyük kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Malatya'da kongre sürecimizi tamamlamamız nedeniyle parti içi tartışmaları da bir tarafa bıraktık ve bütün arkadaşlarımızla birlikte dışa yönelik bir mücadele içerisinde olacağız" diye konuştu. CHP İl yönetimi olarak sorumluluklarının farkında olduklarını ifade eden Kiraz, son kongrelerle birlikte Malatya'da 6 ilçe başkanının değiştiğini değişmeyen ilçelerde de yüzde 90'a varan değişiklikler yaptıklarını söyledi. Daha dinamik bir yapı oluşturduklarını belirten Kiraz, "İl kongremizde de daha dinamik daha genç ve daha heyecanlı bir kadroyu oluşturduk. Bütün meslek guruplarının temsilcilerini içerisinde barındıran ve her kesimden Malatya'nın özeti olarak diyebileceğimiz bir yapıyı oluşturduk diye düşünüyorum" şeklinde konuştu. CHP İl Yönetimi olarak önemli komisyonlarda kuracaklarını ifade eden Kiraz, oluşturacakları bir masa ile kentin sorunları ile yakından ilgileneceklerini söyledi. Kuracakları bilişim ağı ile sorunların tespiti noktasında çalışacaklarını kaydeden Kiraz, "Malatya'da nerde bir sorun varsa sıkıntı varsa bizim el atmamız gereken bir şey varsa bize iletmelerini rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın da katıldığı toplantıda daha sonra İl Başkanı Kiraz yeni yönetimi basına tanıttı.

CHP Malatya İl Yönetimi Basına Tanıtıldı

CHP Malatya İl Yönetimi Basına Tanıtıldı

CHP Malatya İl Yönetimi Basına Tanıtıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim