• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

CHP Kadın Kolları eşgüdüm toplantısı Kuşadası’nda yapıldı

CHP Kadın Kolları eşgüdüm toplantısı Kuşadası’nda yapıldı
CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen CHP Kadın Kolları Arife Kaçar Eşgüdüm Toplantısı ve eğitim çalışması Kuşadası'nda...

CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen CHP Kadın Kolları Arife Kaçar Eşgüdüm Toplantısı ve eğitim çalışması Kuşadası'nda yapıldı. Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden CHP Kars Kadın Kolları Başkanı Arife Kaçar'ın adını taşıyan iki günlük toplantı ve eğitim çalışmasının açılış töreni 81 ilden gelen Kadın Kolları Başkanlarının yanı sıra CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Nail Özazman, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'nın katılımıyla Fantasia Hotel'de yapıldı.

Açılış töreninde konuşan CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, ülkenin geleceğinin belirlenmesinde kadınlara büyük rol düştüğünü belirterek "Ülkemizde kadınlar, seçme seçilme hakkını partimiz yani Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde kazanmış ve bu güçle büyüyüp güçlenmişlerdir. Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. Bu süreçte kadınlarımıza her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var. Artık ezilenin, emekçinin tek umudu Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin en önemli dinamiklerinden birisi ise Kadın Kollarıdır" diye konuştu.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ise Cumhuriyet Halk Partisi'nin kadınlarla çok daha güçlü olduğunu belirterek "Bugün 81 ilden gelen Kadın Kolları Başkanlarımızın bana verdiği enerjiyle sizlere sesleniyorum. Biz bir olursak güçlüyüz. Bugün hep birlikte çok güçlüyüz. İçinden geçtiğimiz karanlık günleri geçmişte olduğu gibi yine kadınların gücüyle aşacağız. Biz Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Örgütü olarak ülkemizde barışı ve gerçek adaleti sağlayana kadar çalışacağız" dedi.

CHP Kadın Kolları eşgüdüm toplantısı Kuşadası’nda yapıldı

CHP Kadın Kolları eşgüdüm toplantısı Kuşadası’nda yapıldı

CHP Kadın Kolları eşgüdüm toplantısı Kuşadası’nda yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim