• BIST 8718.11
  • Altın 2246.262
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.1881
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

CHP İzmir’de görev dağılımı tamamlandı

CHP İzmir’de görev dağılımı tamamlandı
Haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulunda yeni görevlendirmeler yapıldı.

Haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulunda yeni görevlendirmeler yapıldı. Bir önceki toplantıda, il sekreteri ve mali işlerden sorumlu başkan yardımcılarının ismi belirlenirken, bu toplantıyla birlikte diğer 28 kurul üyesinin de alacağı görevler netleşti.

Görevlendirmelerin yapıldığı toplantıda ayrıca, ilçe başkanları ile kurultay değerlendirmesinin yapılacağı bir toplantı kararı da alındı. İlçe başkanları toplantısı 19 Ocak Cuma günü gerçekleştirilecek. Yönetim kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Yönetimimizdeki görevlendirmeler tamamlandı. Vakit kaybetmeden her yöneticimiz sorumluluk alanlarında çalışmaya başlayacak" dedi.

"Kaybedecek zamanımız yok"

İlçe başkanlarıyla toplanacaklarını da belirten Yücel, şunları söyledi: "İl yönetim kurulu olarak 2'inci toplantımızı gerçekleştirdik. Bu toplantımızda yönetim kurulumuz arasındaki görev dağılımlarını tamamladık. Birlik ve uyum içinde çalıştığımızın göstergesi olarak da, tüm kararlarımızı oy birliğiyle aldık. Tüm kurul arkadaşlarıma, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hepsinin görevlerini layıkıyla yapacağına, ortak akılla çalışarak İzmir'deki tüm dinamiklerle uyum içinde çalışacağımıza inancım tamdır. Görev dağılımının tamamlanmasının ardından, artık çalışmalarımız daha da hız kazanacak. Arkadaşlarım, kendi sorumluluk alanlarıyla ilgili çalışmalara vakit kaybetmeden başlayacaklar. Kaybedecek zamanımız yok."

İlçe başkanlarıyla kurultay toplantısı

Yönetim kurulu toplantısında, ilçe başkanlarıyla kurultay öncesi bir araya gelme kararı aldıklarını da söyleyen, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Bilindiği gibi 3-4 Şubat tarihlerinde 36. Olağan Kurultayımız gerçekleşecek. Kurultay öncesi ilçe başkanlarımızla bir araya gelip görüş alış verişinde bulunmak amacıyla 19 Ocak Cuma günü, il başkanlığımızda bir toplantı gerçekleştireceğiz" dedi.

CHP İzmir'de yeni görevlendirme

CHP İzmir Yönetim Kurulu toplantısında yapılan yeni görevlendirmelerin ardından, kurul üyelerinin görev dağılımları şu şekilde gerçekleşti:

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il sekreteri Birgül Değirmenci, mali ve idari işlerden sorumlu başkan yardımcısı Leman Tunus, il eğitim sekreteri Binali Gül, bilgi ve iletişim teknolojilerinden sorumlu başkan yardımcısı Fulya Türkelli, hukuk ve seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Türkbay, 1. bölge örgütlerden sorumlu başkan yardımcısı İrfan Can, 1. bölge yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Çetin Özdemir, 2. bölge örgütlerden sorumlu başkan yardımcısı Hasan Ali Oray, 2. bölge yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Ali Çalışkan, kültür ve sanat işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeleri Mertcan Malkaç ve Kadriye Mutlu, iş dünyası, sanayi ve ticaretten sorumlu yönetim kurulu üyeleri Cüneyt Oğuz ve Azmi Kumova, çevre ve doğa hakları sorumlu yönetim kurulu üyeleri Ömer Berk Gönençer ve Özlem Kart, sendikalar ve emek bürolarından sorumlu yönetim üyeleri Volkan Gürboğa, Hacer Taş ve Sedrebil Coşkuner, esnaf ve sanatkarlar odalarından sorumlu yönetim kurulu üyeleri Adnan Alabay ve Yaşar Erdoğdu, insan haklarından sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Kayhan Günal, gençlik ve spor politikaları sorumlu yönetim kurulu üyeleri Ulaş Gül, Hande Deniz Şentürk ve Ömer Yener, bilim yönetim platformundan sorumlu yönetim kurulu üyeleri Harun Düşenkalkan, Özge Pirepol ve Mert Onur Uzar, kent konseylerinden sorumlu yönetim kurulu üyeleri Özkan Tice, Derya Aksu ve Sevim Köz.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim