• BIST 9878.09
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

CHP İl Başkanı Dinçel’den Değerlendirme

CHP İl Başkanı Dinçel’den Değerlendirme
CHP İl Başkanı Erdoğan Dinçel, Parti olarak Karabük'ün her sorununun takipçisi olduklarını söyleyerek, kent gündemine dair açıklamalarda bulundu.

CHP İl Başkanı Erdoğan Dinçel, Parti olarak Karabük'ün her sorununun takipçisi olduklarını söyleyerek, kent gündemine dair açıklamalarda bulundu.

CHP İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Erdoğan Dinçel, olası bir erken genel seçime hazır olduklarını ifade ederek, "1 Kasım seçimlerinin ardından olası bir erken genel seçim için Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatları olarak seçim çalışmalarını sürdürüyoruz. Seçimlerin ardından Türkiye'nin bir erken seçime gitme olasılığına yönelik çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu yönde tüm teşkilatlarımız eğitim çalışmalarından geçiyor. Bilindiği gibi seçim sonrası Parti Meclis üyelerimiz ve milletvekillerimiz Anadolu'yu geziyor. Özellikle milletvekili çıkaramadığımız yerlerde ziyaretler gerçekleştiriyorlar. Bu yönde geçtiğimiz günlerde de Karabük ziyaretleri gerçekleştirdiler. Amacımız zayıf olduğumuz illerde güçlenmek. Bunun için de önümüzde ki günlerde bu tür faaliyetler devam edecek. 20 Nisan Çarşamba günü Batı Karadeniz Sivil Toplum kuruluşlarının katılımı ile Zonguldak'ta genel başkanımızın da katılımıyla geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştireceğiz. Bu toplantının bir gün sonrasında genel başkan yardımcımız ve parti yetkililerimiz Karabük'e gelerek çeşitli ziyaretler gerçekleştirecekler" dedi.

KARABÜK'ÜN TÜM SORUNLARININ TAKİPÇİSİYİZ

Karabük'ün tüm sorunlarının takipçisi olduklarını da belirten CHP İl Başkanı Dinçel, "Daha önce de söylediğimiz gibi Karabük'ün bütün sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Bu yönde önemli çalışmalarımız var ve önümüzde ki günlerde geniş kapsamlı bir şekilde kamuoyu ile paylaşacağız.Bu sorunlardan bazıları Katıl Atık Bertaraf Tesisi, Havaalanı konusu, Kastamonu yolunda ki sel felaketi, Safranbolu'da ki çeşitli sorunlar, Tren seferlerinin aksaklığı, Fatih mahallesi mezarlık sorunu. Geçtiğimiz günlerde 3 Nisan Karabük'ün kuruluş yıldönümünü kutladık.Bu kutlama son yıllarda ki coşkulu kutlamayı sönük kutlamalara bıraktı. Hatta 3 Nisan'lar unutturulmaya bile bırakıldı. Bakın son kutlamalarda Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatı ile İsmet İnönü'nün kurduğu Karabük'te bu memleketi kuran insanların isimleri konuşulmuyor,yazılmıyor.Bunu şiddetle kınıyorum.Milli değerlerimize neden sahip çıkmıyoruz.Kent meydanında kutlama yaptık.Atatürk'ün büstünün,İnönü'nün emaresinin olmadığı yerde kutlama yaptık.Yazıklar olsun.Kent meydanına Atatürk ile beraber İnönü ve Fevzi Çakmak'ın da olduğu büstlerin konulmasını istiyoruz.Bunu kim yapacak Karabük belediyesi yapacak.Şimdi ben belediye başkanına soruyorum Kent meydanına Atatürk büstü yapılacak mı?,yapılmayacak mı? Bunu kendi partisine mensup MHP'liler de istiyor. Yapmayacaksanız açıklayın biz yapmaya talibiz. Bakın ilk göreve geldiklerinde Karabük girişinde yenisini yapacağız diyerek Atatürk anıtı kaldırıldı. Güya daha iyisi yapılacaktı.7 yıl geçti sözünün eri nerede. Başkanımızdan bunu bekliyoruz. Tabi eleştirilerin yanı sıra yaptıkları güzel icraatları da alkışladığımızı söylemek isterim" dedi.

HANİ SIK SIK BİR ARAYA GELECEKTİK

Karabük'te yapılan tüm işlerin sivil toplum kuruluşları ile paylaşılması gerektiğinin altını çizen CHP İl Başkanı Erdoğan Dinçel," Bir süre önce AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar bizi kahvaltıya çağırmıştı.Yaptığımız kahvaltıda Timurçin başkan sık sık bir araya gelip istişareler yapacağımızı söylemişti.O gün bu gündür istişare bekliyoruz.Karabük'ün ortak menfaatlerinde ortak kararlar alacaktık. Bırakın bizi yapılan hiçbir iş sivil toplum örgütlerine sorulmuyor. İşte örnek katı atık tesisimizin yeri. Oraya paralar harcandı, nerede o paralar. Bakın adliye binasının gitmesi gündemde, niye gidiyor. Gitmesini kim istiyor, kiminle paylaşıp gönderiyorsunuz. Valilik binasını kime danışıp gönderiyorsunuz. Halka sordunuz mu. Biz söyleyince cami istemiyor diyorsunuz. Namaz kılmıyorlar diyorsunuz. Biz hiç kimsenin kıldığı namazın çetelesini tutmuyoruz. Çelik cami şuan ki lunapark'ın bulunduğu yere yapılabilir. Biz hiçbir zaman camiye karşı olmadık" diye kaydetti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim