• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

CHP Genel Başkanyardımcısı Tezcan’dan AK Partili Vekil Erdem’e Cevap

CHP Genel Başkanyardımcısı Tezcan’dan AK Partili Vekil Erdem’e Cevap
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in açıklamalarına yaptığı basın açıklaması ile cevap verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in açıklamalarına yaptığı basın açıklaması ile cevap verdi. Tezcan, Erdem'e hitaben "Siz kimsiniz ki CHP'lilere terör yaftasını yapıştırmaya çalışıyorsunuz? Cumhuriyet Halk Partililerin vatanseverliği Hikmet Yar'ın dizinin dibine çöken bir anlayışın ürünü değildir" dedi.

Açıklamasında milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılmasından yana olduğunu ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, "Dokunulmazlıklar kalksın ki suç işleyen, devletin malını çalan, yağmalayan kim varsa yargı önünde hesap versin. Dokunulmazlıkların kaldırılmasından niye bu kadar korkuyorsunuz Sayın Erdem?

Bunun yanı sıra hiçbir Cumhuriyet Halk Partili kirli ilişkiler, gizli görüşmeler içerisinde olmamıştır. Bu elbise bize yakışmaz. Eğer terör örgütüyle ilişki kuran birini arıyorsanız, dönün bakın bugüne kadar yaptıklarınıza. Siz kimsiniz ki CHP'lilere terör yaftasını yapıştırmaya çalışıyorsunuz?

Cumhuriyet Halk Partililerin vatanseverliği Hikmet Yar'ın dizinin dibine çöken bir anlayışın ürünü değildir" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in HDP kongresine katılan "CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın sözde PKK marşında esas duruşa geçti" ifadelerine de cevap veren Tezcan, "Aydın için hiçbir katkısı olmayan, siyaset yoksunu Erdem demagojide sınır tanımamaktadır. HDP kongresine protokol gereği Partimi temsilen katıldım. Mecliste grubu bulunan bir partinin kongresine katıldım. Erdem, laf cambazlığı yapacağına 2010 yılında sözde Kürdistan Marşına eşlik edenlere baksın. PKK bir terör örgütüdür. Bunu dün de söyledim, bugün de söylüyorum, yarın da söyleyeceğim" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim