• BIST 9885.19
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Kayseri’de Konferansa Katılacak Ve Şehit Ailelerine Taziye Ziyaretinde Bulunacak

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Kayseri’de Konferansa Katılacak Ve Şehit Ailelerine Taziye Ziyaretinde Bulunacak
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Feyzulllah Keskin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri ziyaretine ilişkin olarak, "Genel başkanımız...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Feyzulllah Keskin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri ziyaretine ilişkin olarak, "Genel başkanımız Cumartesi günü CHP Gençlik Kolları ve Halkçı Gençlik Derneği'nin düzenlediği konferansa katılacak ve şehit ailelerine taziye ziyaretinde bulunacak" dedi.

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, "Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 27 Şubat Cumartesi günü CHP Gençlik Kolları ve Halkçı Gençlik Derneği'nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu bir konferansa katılmak üzere ilimize gelecek. ilimize geldiğinde başkanlığımızı ziyaret ederek partililerimiz ile sohbet edecek" dedi.

Keskin, "Genel Başkanımız, yöneticilerimiz ve ilçe başkanlarımız ile kısa bir toplantı yaptıktan sonra konferansa katılacak. Konferansın ardından son günlerde şehrimizde bulunan şehit ailelerine taziye ziyaretinde bulunacak. Bu arada da Cansel kızımızın ailesi burada olacak olursa kendilerini de ziyaret edecek. Eğer burada olmazlarla Ankara'ya dönüşte Kırşehir'in Kaman ilçesine uğrayarak aileyi ziyaret edecek. Genel başkanımızın Kayseri ile ilgili daha ileri ki zamanlar daha geniş kapsamda ziyareti de olacak. Özellikle ilçe ağırlıklı geziler olacak. Cumartesi günü gelmesinin asıl sebebi CHP Gençlik Kolları ve Halkçı Gençlik Derneği'nin düzenlediği konferansa katılmasıdır" dedi.

Keskin, "Genel başkanımıza yerel anlamda ki sorunlarımızı da ifade edeceğiz. O kalabalıkta nasıl sağlarız bilmiyorum ama bir şekilde sisteme oturtup yöneticiler ile de kısa bir toplantı yapmasını sağlamaya çalışacağız. Orada ilk ağızdan ilçe başkanlarımız ve il yönetimi olarak Kayseri ile ilgili sorunları ileteceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim