• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Çeşme’deki Otelciler Yaza Hazır

Çeşme’deki Otelciler Yaza Hazır
Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Veysi Öncel, Çeşme'nin geçen yılki doluluğu yakalayacağını belirterek, "Çeşme fanatiği, Çeşme...

Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Veysi Öncel, Çeşme'nin geçen yılki doluluğu yakalayacağını belirterek, "Çeşme fanatiği, Çeşme hastası olan binlerce insan var. Bunlara bedava yatak verseniz bile diğer yörelere gitmezler" dedi.

Turizm Haftası nedeniyle bir açıklama yapan Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Veysi Öncel, Çeşme'nin Haziran ayından başlayarak, Eylül ayının 15'ine kadar yine geçen yılki doluluğunu yakalayacağına inandığını ifade etti. Öncel, "Çeşme fanatiği, Çeşme hastası olan binlerce insan var. Bunlara bedava yatak verseniz bile diğer yörelere gitmezler. Bizim de en büyük destekçilerimiz ve yanımızda olan bu kitledir. Bunu Ot Festivalinde de gördük. Gerçekten muazzam bir kalabalık vardı. Yaklaşık 70-80 bin kişi dört gün boyunca, Çeşme ve Alaçatı'yı fazlasıyla mutlu etti. Bu festivallere katkısı olan tüm birimlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Çeşme'deki otelcilerin yaz sezonuna hazır olduğunu belirten Öncel, şöyle devam etti:

"Tadilatlarımızı yaptık. Eksiklerimizi tamamladık. ÇEŞTOB olarak yaklaşık yedi yurt dışı fuarına iştirak ettik. Yurt içinde de bütün fuarlara katıldık. Bazı fuarlara, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile birlikte katıldık. Belediyemizin bize olan katkılarını asla unutmayacağız. İstanbul fuarında da İzmir fuarında da, hepsine maddi ve manevi destek vererek yanımızda oldu. Turizme destek veren herkese otelciler olarak teşekkür ediyoruz. Çeşme çok zor bir bölge. Turizmcisi, esnafı, yatırımcısı, çok dar bir alanda,çok kısa bir sürede para kazanmaya çalışıyor.Ama huzurlu, güvenli ve dürüstlüğüyle bilinen ve güzellikleriyle her zaman en ön planda olan Çeşme'de, bir turizmci olmaktan son derece mutluyum. Yurt içi tanıtım çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki hafta Ankara'da turizm fuarı var. Ona da katılacağız. Her fuarda Çeşme'yi tanıtıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim