• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Çeşme Belediyesi yeni yıla yeni logoyla girecek

Çeşme Belediyesi yeni yıla yeni logoyla girecek
İzmir'in Çeşme Belediyesi, yeni yıla beş kala iki önemli değişiklik birden yaptı; internet sitesini yeniledi ve logosunu değiştirdi.

İzmir'in Çeşme Belediyesi, yeni yıla beş kala iki önemli değişiklik birden yaptı; internet sitesini yeniledi ve logosunu değiştirdi. Turizm ve tanıtım alanlarının yanısıra kurumsallaşma alanında da geçen yıllarda önemli değişikliklere imza atan belediye, yeni yıla iki önemli değişiklik birden yaparak girecek. Turizm ve iş dünyasında büyük yankı uyandıran, "9 Durak, 9 Deneyim" tanıtım atağının ardından yenilikleri devam ettiren belediye, yeni yıla sayılı günler kala logosunu ve internet sitesinin tasarımını yeniledi.

Uzun soluklu bir çalışmanın ürünü olan Çeşme Belediyesi'nin yeni sitesi ve logosu, kurumun yenilikçi karakterini daha iyi yansıtacak. Çeşme Belediyesi'nin ilçenin denizinin eşsiz renginden ilham alarak tasarlanan, maviyle bezenmiş yeni sitesi "www.cesme.bel.tr", özgün tasarımıyla belediyenin çağdaş yapısını daha iyi yansıtan bir arayüze kavuştu. Ziyaretçilerin, istediği menüye daha hızlı erişebilmesi hedefiyle oluşturulan yeni sitenin tasarımı, bilgisayarlar ve mobil cihazlar için iki ana sayfaya sahip. Bütün işletim sistemleri ve mobil cihazlara uygun olan site, vatandaşın belediyeyi ulaşmasını daha da kolaylaştıracak.

ÇEŞME KALESİ, RÜZGAR VE SÖRF

Çeşme'nin gökyüzü ve denizinin mavi rengini verdiği yeni logoda ise ilçenin köklü sembolü olan Çeşme Kalesi, eşsiz denizi, dünyaca ünlü rüzgarı ve Alaçatı başta olmak üzere bölgeyle özdeşleşen sörfü resmedildi. Yeni logoda hayat bulan sembollerle ilçenin köklü tarihi, benzersiz doğal güzellikleri, dinamikliği, enerjisi ve sunduğu alternatif yaşamın yansıtıldığını ifade eden Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "Logonun sakin ve özgün çizgileriyle mavi rengi, kentin kendine güvenen kimliğini vurguluyor." diye konuştu.

Çeşme Belediyesi'nin yenilenen sitesi ve logosuyla birlikte logo tasarımına ve yansıttığı kimliğine uygun olarak kurumsal kimlik materyalleri de yenilecek. Yeni logo ile belediye içinde kullanılan basılı dokümanlar ve hizmet binalarının yanısıra araba ve bina giydirmelerine kadar bütün alanlarda yenilik yapılacak ve değişimin her yerde hissedilmesi sağlanacak. Çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade eden Başkan Dalgıç, "Çeşme Belediyesi'nin kendine güvenen ve yenilikçi ruhu, yakın zamanda Çeşme'nin her noktasında görünür hale gelecek." dedi.

Çeşme Belediyesi yeni yıla yeni logoyla girecek

Çeşme Belediyesi yeni yıla yeni logoyla girecek

Çeşme Belediyesi yeni yıla yeni logoyla girecek

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim