• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C

Cesedi bulunan stajyer kıza 2 araç çarpmış

Cesedi bulunan stajyer kıza 2 araç çarpmış
Antalya'da sokak ortasında cesedi bulunan 17 yaşındaki Hülya Seyyar'ın ölüm sebebi belli oldu.

Antalya'da sokak ortasında cesedi bulunan 17 yaşındaki Hülya Seyyar'ın ölüm sebebi belli oldu. Seyyar'a art arda iki aracın çarptığı, ehliyetsiz olduğu belirlenen ikinci araç sürücüsü gözaltına alınarak, adliyeye sevk edildi.

Antalya'nın Kepez ilçesinde 12 Aralık Cumartesi 21.30 sıralarında sokak ortasında cesedi bulunan Hülya Seyyar'ın(17) ölümüne ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Olay günü genç kadının bir araçtan atılarak öldürüldüğü iddiası ortaya atılmıştı. Olayın üzerinden geçen süre kapsamında çevredeki mobese ve güvenlik kameralarını inceleyen polis ulaştığı bulgular sonucu olayın nasıl meydana geldiği belirledi.

Polis kaynaklarına göre kaza Kepez ilçesi Düdenbaşı mahallesi Hal caddesi üzerinde meydana geldi. Olay günü cadde üzerinde yürüyen Seyyar'a ilk olarak beyaz renkli bir aracın çarptığı, ardından da peşinden gelen gri renkli hafif ticari bir aracın genç kızı altına alarak yaklaşık 100 metre 2373 sokak girişine kadar sürüklediği tespit edildi. Seyyar'ı altına alarak sürükleyen aracın plakasından yola çıkan ekipler o gece aracı kullanan 18 yaşındaki H.K.'yi gözaltına aldı. Yapılan incelemelerde ise şüpheli H.K.'nin ehliyetinin olmadığı tespit edildi.

Emiyette ifadesi alınan H.K., kaza anında korkarak paniğe kapıldığı ve ehliyetsiz olması nedeniyle kaçtığını söylediği belirtildi. Sorgusunda kazaya karıştığını itiraf ettiği öne sürülen H.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Polis, olay günü genç kadına ilk çarpan aracı tespit etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Düdenbaşı mahallesi Hal caddesi üzerinde meydana gelen olayda, vücudunun çeşitli yerlerinde yara izleri bulunan bir kadın cesedi bulunmuştu. Yapılan incelemelerde cesedin bir bankada staj yapan Hülya Seyyar olduğu tespit edilmiş, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştı. Buradaki incelemede araç çarpmasıyla hayatını kaybettiği belirlenen Seyyar'ın cenazesi memleketi Hatay'ın Yayladağ ilçesinde toprağa verilmişti.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim