• BIST 9834.55
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Çelikcan: "Vatandaşlarımıza Hizmet İçin Varız"

Çelikcan: "Vatandaşlarımıza Hizmet İçin Varız"
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, vatandaşların her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, vatandaşların her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

Birim müdürleri ve başkan yardımcıları ile birlikte vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Çelikcan, sorunları yerinde görüp yapılabilecek işler ile ilgili birimlere anında talimat vererek vatandaşların sorunlarının çözülmesini sağlıyor. Kiremithane Mahallesi'nde vatandaşlarla ve muhtarlarla sohbet eden Başkan Çelikcan, "Biz sizlere hizmet etmek için çalışıyoruz. Çok şükür bu güne kadar Yüreğir'de bir çok ilkleri gerçekleştirdik. Yüreğir'in kaderini değiştirecek bir çok yeni projemiz ise devam ediyor. Yüreğir'de ilk yerinde kentsel dönüşümü bitirdik, hak sahipleri kuralarını çekerek konutlarına kavuştular. Yüreğir'de bir kıvılcım başlattık. Bu kıvılcım tüm Yüreğir'in kaderini değiştirecektir. Şu anda bütün yatırımcılar yönünü Yüreğir'e çevirmiş durumda. Yüreğir Belediyesi'nin başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları son hızıyla devam ediyor" dedi.

"SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ UYGULUYORUZ"

Yüreğirli vatandaşların sevincine ve üzüntüsüne ortak olmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Çelikcan, Yüreğir'de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinin uygulandığını belirtti. Yüreğir'in birçok ilden büyük bir ilçe belediyesi olduğunu ve tek başına her yere yetişmesinin mümkün olmadığını ancak her fırsatta Yüreğirli vatandaşlarla birlikte olduğunu belirten Başkan Çelikcan, "Yüreğir'e Hoşgeldin Bebek projesi ile bugüne kadar 14 bin aile ve yeni doğan bebek ziyaret edildi. Anne sütünün önemi anlatılıp, bebek bakımını anlatan kitap ve broşürler dağıtılıyor, çeşitli hediyeler sunuluyor. Gidilen her yerde vatandaşların istek ve talepleri dinlenip ilgili yerlere aktarılıyor. Evde bakım hizmetleri ile yaşlı ve kimsesi olmayan vatandaşların ihtiyaçları gideriliyor. Hastaneye gidemeyecek olanlar hastaneye götürülüp getiriliyor. Tıraşları yapılıyor" diye konuştu.

Hizmete açtıkları engelli koordinasyon merkezi ile engelli vatandaşların evlerinden alınarak merkezdeki etkinliklere katılıp tekrar evlerine bırakıldığını anlatan Çelikcan, şöyle devam etti:

"Bu vatandaşlarımız evlerinden çıkarak sosyal hayata katılıyorlar. Özellikle e-KPSS kursu büyük ilgi görüyor ve Adana'nın bütün semtlerinden engelli vatandaşlarımız kurslarımıza katılıyor. Engelli koordinasyon merkezindeki hobi ve meslek kurslarına da katılan engelli vatandaşlarımız özel dizayn edilmiş araçlarla tekrar evlerine bırakılıyor. Engelli vatandaşlarımız ve aileleri bu uygulamalardan çok memnunlar" şeklinde konuştu.

Çelikcan: "Vatandaşlarımıza Hizmet İçin Varız"

Çelikcan: "Vatandaşlarımıza Hizmet İçin Varız"

Çelikcan: "Vatandaşlarımıza Hizmet İçin Varız"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim