• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Çelikcan: “Vatandaşımız Her Şeyin En İyisine Layık”

Çelikcan: “Vatandaşımız Her Şeyin En İyisine Layık”
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ile birlikte Camili Mahallesi'ni ziyaret edip inşaatı bitmek üzere...

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ile birlikte Camili Mahallesi'ni ziyaret edip inşaatı bitmek üzere olan Camili Taziye Evi'ni ve yol çalışmalarını inceledi. Gençlere suni çim saha sözü veren Çelikcan, "Bakanımızla, milletvekillerimizle birlikte vatandaşlarımıza hizmet için çalışıyoruz" dedi.

Yüreğir'de 13 taziye evini hizmete açtıklarını belirten Başkan Çelikcan, ihtiyacı olan mahallelere yenilerinin yapımına devam ettiklerini belirtti. Camili Taziye Evi'nin çok amaçlı olarak hizmet vereceğini belirten Çelikcan, "Toplam 350 metrekare kapalı ve açık alandan oluşan taziye evinin içerisinde muhtarlık binası, doktor odası, mutfak, mescit ve tuvalet bulunmaktadır. Vatandaşlarımız kışın yağmurdan ve soğuktan korunurken, yazın ise sıcaktan ve tozdan uzak ferah ortamlarda taziyelerini yapacaklardır. Bunun yanı sıra haftanın belirli günlerinde gelecek olan doktorlarımız için oluşturduğumuz odada vatandaşlarımız muayenelerini olacaklardır. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

ÇOK GÜZEL BİR YER OLMUŞ

AK Parti Adana Milletvekili M. Şükrü Erdinç ise Camili Mahallesi'ne yapılan taziye evinin kullanışlı ve çok amaçlı bir şekilde hizmet verecek şekilde yapıldığını belirterek, "Buraya taziye evi demek yanlış olur. Çok güzel bir tesis olmuş. İnsanlarımız her şeyin en güzeline layıktır. Camili Mahallesi sakinleri ne zaman gelsek bizleri güler yüzle karşılayıp uğurlamışlardır. Bizlere her zaman destek olmuşlardır. Ben kendilerine teşekkür ederken bu tesisin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ilçemizde ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor" şeklinde konuştu.

"BAKANIMIZ VE MİLLETVEKİLLERİMZLE HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ"

Yüreğir'de devam eden bütün çalışmaları bakan, milletvekilleri ve hükümetin destekleriyle gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çelikcan şöyle devam etti:

"Adana Milletvekilimiz Fatma Güldemet Sarı bakan olduktan sonra 2 yıldan bu yana bekleyen projemize destek oldu ve Yüreğir'in vizyonu olacak olan Kozan Çarşısı ve Sanayi Çarşısı'nda uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm projemizi onay için bakanlığa sunuyoruz. Bunun yanı sıra Yüreğir'e yaptığımız spor tesislerinde Milletvekilimiz M. Şükrü Erdinç'in çok büyük emekleri vardır. 4 adet yaptık. 3'ünün inşaatı sürüyor. Bunlara ek olarak 2 adet daha yapılması için protokol imzaladık. Diğer milletvekillerimizde sizler için çalışarak Adana'nın yararına olacak projeleri takip ediyorlar. Ben, bizlere destek oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum."

Vatandaşlar yapılan hizmetler için Başkan Çelikcan'a ve kendilerini seçimden sonra da unutmayıp ziyaretlerine gelen AK Parti Adana Milletvekili M. Şükrü Erdinç'e teşekkür ettiler.

Çelikcan: “Vatandaşımız Her Şeyin En İyisine Layık”

Çelikcan: “Vatandaşımız Her Şeyin En İyisine Layık”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim