• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

Cazibe Merkezi Çiğli’ye 830 Konutluk Yeni Proje

Cazibe Merkezi Çiğli’ye 830 Konutluk Yeni Proje
Gözde Grubu'nun İzmir'in yeni çekim merkezi Çiğli'de yapımına başladığı 830 konuttan oluşan konut projesi, bünyesindeki yapay deniz ve sahili ile dikkat...

Gözde Grubu'nun İzmir'in yeni çekim merkezi Çiğli'de yapımına başladığı 830 konuttan oluşan konut projesi, bünyesindeki yapay deniz ve sahili ile dikkat çekiyor.

Gözde Grubu'nun Çiğli'de hayata geçirdiği MyWay Wins Blue isimli 27 dönümlük tek parsel üzerinde 830 konuttan oluşan projesi, merakla beklenmeye başladı. Katip Çelebi Üniversitesi, Gediz Üniversitesi, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Çiğli Hava Üssü, metro gibi bölgelere yakın olan proje, şimdiden talep görmeye başladı. Projenin iki yılda tamamlanacağı bilgisini veren Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, hem yatırımcılar hem de oturmak isteyenler için karlı bir yatırım olanağı sunduklarını dile getirdi. Kalı, "Ev sahiplerini servis araçlarıyla bölgedeki farklı lokasyonlara taşımayı vaat ediyoruz. Projede yaşayanlar kuracağımız sistem sayesinde güvenle iş yerlerine ulaşabilecek. Konutlarda, MyVia Rent firmamız aracılığıyla kira garantisi de veriyoruz. MyWay Wins Blue asker, öğrenci, beyaz yakalı ve diğer tüm gruplara hitap ediyor. Projeyi iki yılda tamamlamayı düşünüyoruz. Bölge yatırım açısından da İzmir'in en gözde yerlerinden biri konumunda" dedi.

İZMİR'İN İLK VE TEK YAPAY DENİZİ

MyWay WinsBlue'yu diğer projelerden ayırarak öne çıkaran en önemli ayrıntının site içindeki 300 metrelik yapay deniz olduğunu da dile getiren Op. Dr. Kenan Kalı, "İzmir'deki tek yapay denize sahip olacak projede site sakinleri kanodan kumsalda güneşlenmeye kadar birçok aktivitenin tadını çıkarabilecek. Proje ayrıca kumsal kenarında restaurant ve cafe hizmetiyle de site sakinlerine hizmet verecek" diye konuştu.

Kenal Kalı, projede, mini futbol, basketbol, squash, golf alanı, parti odası, fitness alanı, kafeterya gibi sosyal aktivite alanlarının olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim