• BIST 9878.09
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Çat Belediyesi Türkiye İkincisi Oldu

Çat Belediyesi Türkiye İkincisi Oldu
Çat Belediyesi'nin "Kadın Dinlenme Evi ve Koordinasyon Merkezi" projesi, "Sosyal Proje" dalında Türkiye ikinciliğine layık görüldü.

Çat Belediyesi'nin "Kadın Dinlenme Evi ve Koordinasyon Merkezi" projesi, "Sosyal Proje" dalında Türkiye ikinciliğine layık görüldü.

Çat Belediyesi, "Sosyal Proje" dalında Türkiye birinciliğini kılpayı kaçırdı. Belediye, "Kadın Dinlenme Evi ve Koordinasyon Merkezi" projesiyle Türkiye ikincisi oldu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'ı tüm belediye başkanlarına örnek gösterdi.

"Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Yerel Yönetim Ödülleri 2016" toplantısı İzmir'de gerçekleştirildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı ödül töreninde Çat Belediyesi'ne "Sosyal Proje" dalında Türkiye ikinciliği ödülü verildi. Puanlama yönetiyle yapılan değerlendirmede birinciliği kılpayı kaçıran Çat Belediyesi, Ankara Çankaya Belediyesi'nden sonra Türkiye ikinciliğine layık görüldü. SODEM'in düzenlediği Ödül Töreni'ne katılan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç ise, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından tüm belediye başkanlarına örnek olarak gösterildi. Kılıçdaroğlu'nun methiyeler dizdiği Başkan Kılıç ise, "Biz hem Çatlı hemşehrilerimize, hem de kendimize söz verdik. Çat'ın çehresini değiştireceğiz, başka yolu yok" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN BAŞKAN KILIÇ'A ÖVGÜ

"Sosyal Proje" dalında "Kadın Dinlenme Evi ve Koordinasyon Merkezi" projesiyle Türkiye ikincisi olan Çat Belediyesi'nde büyük sevinç yaşanırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'a methiyeler dizdi. Başkan Kılıç'ın yaptığı çalışmalarla Erzurum'daki tüm belediyeleri kıskandıracak bir konuma ulaştığını ifade eden Kılıçdaroğlu, konuk belediye başkanlarına çağrıda bulunmayı da ihmal etmedi. Kılıçdaroğlu, "Erzurum'un Çat ilçesine mutlaka gidin ve CHP'li bir belediye başkanının halkına hizmet için gecesini gündüzüne nasıl kattığını kendi gözlerinizle görün" dedi.

BAŞKAN KILIÇ: HAKLI BİR GURURU YAŞIYORUZ

Türkiye genelindeki 230 belediyenin 500'ün üzerinde projeyle katıldığı yarışmada Türkiye ikinciliğini elde eden Çat Belediyesi'nin Başkanı Arif Hikmet Kılıç ise, "Çat Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl bir ilke imza atmış, belediyemizin koordinasyon merkezi ile kadın dinlenme evini hizmete açarak hizmet anlayışımızın sınırı olmadığını ortaya koymuştuk. Bu projemizle Türkiye ikinciliğini elde etmiş olmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Erzurum'da ortaya koydukları bu çalışmanın güzel bir örnek teşkil ettiğinin altını çizen Başkan Kılıç, "Bizim bu projemiz diğer belediyeler için esin kaynağı oldu. Biz bundan mutluyuz. Çünkü hem Çatlı hemşehrilerimize, hem de kendimize bir söz verdik. Çat'ın çehresini değiştireceğiz, başka yolu yok" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Türkiye ikinciliği ödülünü Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'a CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu verdi.

Çat Belediyesi Türkiye İkincisi Oldu

Çat Belediyesi Türkiye İkincisi Oldu

Çat Belediyesi Türkiye İkincisi Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim