• BIST 10247.75
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 29 °C

Çankaya Evleri’nde Aile Boyu Hizmet

Çankaya Evleri’nde Aile Boyu Hizmet
Çankaya Belediyesi Çankaya Evleri, birbirinden farklı kurslarla vatandaşlara hizmet veriyor.

Çankaya Belediyesi Çankaya Evleri, birbirinden farklı kurslarla vatandaşlara hizmet veriyor. Çankaya Evleri, tüm aile fertlerinin ilgi alanlarına göre mefruşat, enstrüman, resim gibi çeşitli kurslardan hep birlikte yararlanmalarını sağlıyor.

Çankaya Belediyesi'nin farklı mahallelerde hizmetine sunduğu Çankaya Evleri'nde vatandaşlar bir yandan kurslara katılarak sosyalleşirken, bir yandan da kendilerini geliştirme imkanı buluyor. Belediyenin 21 Çankaya Evi'nden birisi olan Ata Çankaya Evi'nde Uysal ailesi hep beraber kurslara katılarak evlerindeki birlikteliği Çankaya Evi'nde de sürdürüyor. Öveçler semtinde ikamet eden ve Ata Çankaya Evi'ndeki kurslara 3 yıldan beri aralıksız devam eden Uysal ailesinden Vefa Uysal ve oğlu Eren halk müziği kurslarına katılıyor, anne Bilge Uysal ise mefruşat kursunda becerisine beceri katıyor.

Bilge Uysal'ın tavsiyesiyle Ata Çankaya Evi'ne gelen baba-oğul Uysallar yıl sonunda Çankaya Evi olarak verecekleri konsere hazırlık yaparken, anne Bilge Uysal da yan sınıfta komşularıyla mefruşat dersine katılıyor.

Halk müziği kursuna baba-oğul devam eden Vefa ve Eren Uysal, kursta öğrendikleri bilgileri evde pratik yaparak pekiştiriyorlar. Baba Vefa Uysal, çekinerek geldiği kursun müdavimi olmuş durumda. Kursta aldıkları eğitimleri pratiğe döken Uysallar, konser hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

"EVDEKİ BİRLİKTELİĞİ ÇANKAYA EVİ'NDE SÜRDÜRÜYORUZ"

Çankaya Evi'nde mefruşat kursuna katılan ve eşi ile oğluna da tavsiye eden öğretmen emeklisi Bilge Uysal, evdeki birlikteliği Çankaya Evi'ne de taşımış olmanın mutluluk verdiğini belirtti. Çankaya Evi'nde geçirdikleri sürede yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişini evde sürdürdüklerini dile getiren Bilge Uysal, "Aile olarak sürekli diyalog ve paylaşım içerisindeyiz. Çankaya Evi'nde gördüğümüz dersler, yaşadığımız sosyal aktiviteler, evimizdeki sohbet ortamına da konu oluyor. Çankaya Belediyesi'ne hayatımıza kattıklarından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Çankaya Evleri’nde Aile Boyu Hizmet

Çankaya Evleri’nde Aile Boyu Hizmet

Çankaya Evleri’nde Aile Boyu Hizmet

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim