• BIST 9887.51
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen Miniklerle Bir Araya Geldi

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen Miniklerle Bir Araya Geldi
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Onlar için çalışıyoruz. Çankaya'da fiziki koşulları kötü olan okul bırakmayacağız"...

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Onlar için çalışıyoruz. Çankaya'da fiziki koşulları kötü olan okul bırakmayacağız" dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, İltekin ve Mithatpaşa İlköğretim Okullarını ziyaret ederek öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya geldi. Taşdelen, kendisine teşekkür ve talep mektubu yazan İltekin İlköğretim Okulu 2-D sınıfı öğrencilerinin mektuplarına sözlü cevap verdi. Taşdelen, "Çocuklarımız bizim her şeyimiz, onlar için çalışıyoruz. Çankaya'da fiziki koşulları kötü olan okul bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

Okullarının yenilenmesi nedeniyle Taşdelen'e teşekkür mektubu gönderen 2-D sınıfı öğrencilerini ziyaret eden Taşdelen, miniklerin sevgi gösterisiyle karşılandı. Taşdelen, çocuklara Çankaya Belediyesi'nce hazırlanan dünya klasikleri kitap serisinden kitaplar armağan etti.

"OKULUMUZ KOLEJ GİBİ OLDU"

Çocukları ziyaretinin ardından okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelen Taşdelen, Okul Müdürü Gülay Karasu'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çankaya Belediyesi'nin yaptığı tadilat çalışmalarının ardından fiziki koşulların bir kolej havasına büründüğünü ifade eden Karasu, Taşdelen'e teşekkür etti.

Cebeci İltekin İlköğretim Okulu'nun ilk yıllarında bölgenin tek ilkokulu olması nedeniyle Mehmet Ali Erbil, Hülya Koçyiğit, Müşfik Kenter gibi birçok ünlü ismi yetiştirirken, İltekin İlköğretim Okulu'nun mezunları arasında Çankaya Belediye Başkan Yardımcılarından Yasemin Asil de var.

Dilekler Mahallesi Mithatpaşa İlköğretim Okulu'nu da ziyaret eden Taşdelen, sınıfları gezerek çocuklara kitap hediye etti. Miniklerle sohbet eden Taşdelen, çocuklardan gelen sorulara cevap verdi. "Büyüdüğünde belediye başkanı olmak isteyen var mı?" sorusuna çok sayıda "evet" cevabı alan Taşdelen, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Yapılan tadilat ve bakım çalışmalarını yerinde inceleyen Taşdelen, okul yönetimi ile sohbet ederek ihtiyaçları da dinledi.

Geçtiğimiz yaz boyunca 70 okulun tadilatının tamamlandığını vurgulayan Taşdelen, Çankaya'da yıl sonuna kadar fiziksel açıdan uygun olmayan hiçbir okul bırakmayacaklarını söyledi. "Çocuklarımız bizim her şeyimiz, bizim için onlardan daha değerli hiçbir şey yok" diyen Taşdelen, okul tadilatlarının artarak devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim