• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C

Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Sapancada Anıldı

Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Sapancada Anıldı
Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, 14 Mayıs 2016 tarihinde "Çanakkale Zaferi ve Şehitleri"...

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, 14 Mayıs 2016 tarihinde "Çanakkale Zaferi ve Şehitleri" anma programı düzenledi.

Sapanca Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa konuşmacı olarak tarihçi yazar Mustafa Turan katıldı. Turan, konuşmasında Sapanca halkına ve öğrencilere duygulu anlar yaşatırken, programda Çanakkale Zaferi'nin önemi vurgulandı. Mustafa Turan'ın kendine has anlatımı ve videolar eşliğinde verdiği konferans, sosyolojik ve psikolojik etkileri ile Çanakkale Zaferinin ruhunu dinleyicilere yaşattı.

Sapancalı gazilerin de iştirak ettiği ve bir saat süren konferans sonrasında yazar Mustafa Turan, "Destanlaşan Çanakkale" isimli kitabını katılımcılara imzaladı. Turan, programın düzenlenmesine katkı sağlayan Sapanca Belediyesi'ne, Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Programı öğretim görevlilerine ve öğrencilere teşekkürlerini sundu. Sapanca Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen, "Mustafa Turan o günlere bizi tekrar götürüp unutmamamız gereken şeyleri hatırlattı. Bunlardan dersler çıkarılması gerekiyor" dedi. Prof. Dr. Mehmet Özen, konuşmasının ardında Turan'a teşekkür belgesi takdim etti.

Programa Sapanca Kaymakamı Süleyman Yıldırım, Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz, Garnizon Komutanı Binbaşı Ali Bahadır Aslan, Sapanca Müftüsü Orhan Örnek, Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Program Başkanı Öğr. Gör. Dr. Yakup Köseoğlu, Yüksekokul öğretim görevlileri Servet Sezgin, Serpil Çiğdem, Recep Özkır ve Bülent Dizman, öğrenciler ile çok sayıda Sapancalı katıldı.

Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Sapancada Anıldı

Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Sapancada Anıldı

Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Sapancada Anıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim