• BIST 9908.63
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Çameli’de Çöp Konteynırları Dezenfekte Edildi

Çameli’de Çöp Konteynırları Dezenfekte Edildi
Çameli Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilkbahar mevsiminin gelmesi ile birlikte çöp arabalarına takılan ilaçlama özel...

Çameli Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilkbahar mevsiminin gelmesi ile birlikte çöp arabalarına takılan ilaçlama özel sistemi ile çöp konteynırlerı yıkanıp ilaçlanarak dezenfekte ediliyor.

Çameli Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından ilkbahar mevsiminin gelmesi ile birlikte şehrin dört bir yanında çalışmalar devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından hava sıcaklıklarının yükselmesi ile çöp konteynırI yıkama işlemleri sıklaştırıldı. Ekipler tarafından belirli aralıklarla ilçe genelindeki çöp konteynerleri, çöp arabalarına takılan ilaçlama sistemi özel yıkama ile yıkanıp ilaçlanıyor. Dezenfekte edilen konteynerler parfüm sıkılarak kötü kokuların önüne geçiliyor..

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan göreve geldiklerinden bugüne kadar temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturmak için gayret ettiklerini söyledi. Her yaz aylarında düzenli olarak ilaçlama yaptıklarını belirten Arslan, "İlçemiz ve mahallelerimizde bütün cadde ve sokaklarında bulunan konteynerleri kara sineklerin çoğalmasını önlemek amacıyla ilaçlama yapıyoruz. Böylece bu tür haşerelerden kaynaklanan salgın hastalıkların ve zararlı etkilerinin de önüne geçmiş oluyoruz yerel yönetim olarak temizlik hizmetlerinin en asli görevlerinden birisi olduğunu belirterek "ilçe'nin temiz tutulması ve çevre sağlığı konusunda hassas davranıyoruz. Temizlik işleri, park ve bahçeler başta olmak üzere ekiplerimiz ilçemizin farklı köşelerinde çalışmaya devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından konteynerler kış döneminde ayda bir kez, yaz döneminde haftada bir kez olmak üzere yıkanıp ilaçlanmaya devam edecek" dedi.

Çameli’de Çöp Konteynırları Dezenfekte Edildi

Çameli’de Çöp Konteynırları Dezenfekte Edildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim