• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Çakır, Kuluncak İlçesinde İnceleme Yaptı

Çakır, Kuluncak İlçesinde İnceleme Yaptı
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kuluncak ilçesinde incelemelerde bulunarak, muhtarlarla toplantı yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kuluncak ilçesinde incelemelerde bulunarak, muhtarlarla toplantı yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın Kuluncak inceleme gezisine, MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu ile birlikte bazı daire başkanları ve şube müdürleri katıldı. İlk olarak Kuluncak ilçe merkezinde Büyükşehir Belediyesi tarafından tarıma destek amacıyla ücretsiz dağıtılan fidan dağıtım törenine katılan Çakır, burada vatandaşların sorunlarını dinledi. Daha sonra Kuluncak Kaymakamı Tolga Özdemir'i ziyaret eden Çakır, Kaymakam Özdemir'den sorunlar ile ilgili bilgi aldı. Ardından Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz'ı da ziyaret eden Çakır, burada Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulundu.

Kuluncak Belediyesine ait toplantı salonunda muhtarlarla bir araya gelen Çakır, muhtarlardan mahallerin sorunlarıyla ilgili olarak bilgiler aldı. Büyükşehir Belediyesinin 2015 yılında ilçelerin tamamında önemli altyapı yatırımlarında bulunduğunu belirten Çakır, Kuluncak ilçesinde de içme suyu, kanalizasyon ve yol sorunlarının bir bölümünün çözüldüğünü söyledi. Kuluncak ilçesinde yatırımlara ara vermeden devam edeceklerini ifade eden Çakır, "Geçtiğimiz yıldan yarım kalan alt yapı hizmetlerini bu yıl tamamlayacağız. Geçtiğimiz dönem Kuluncak ilçemizde 62 km. asfalt çalışması, 19 km. yol genişletme çalışması, 38 km. bakım onarım çalışması yaptık. Bu dönemde de yol çalışmalarına devam edeceğiz. İlçe belediyemiz ile birlikte çok uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Kuluncak ilçemiz ile ilgili hazırladığımız projeleri hayata geçirdiğimizde herkes memnun olacak. Yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından beğenilmesi bizleri de mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi'nin Kuluncak'ı şantiye alanına çevirdiğini belirten Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz ise, "Geçtiğimiz yıl çok güzel işler yapıldı. Bu yıl da bu güzel tabloyu oluşturacağımızdan eminim. İçme suyu, kanalizasyon ve yol konusunda önemli mesafeler kat ettik" diye konuştu.

Çakır, Kuluncak İlçesinde İnceleme Yaptı

Çakır, Kuluncak İlçesinde İnceleme Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim