• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Buz: “Devre Arası Takıma Takviye Yapacağız”

Buz: “Devre Arası Takıma Takviye Yapacağız”
PTT 1.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada takımın topladığı 21 puanın önemli...

PTT 1.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada takımın topladığı 21 puanın önemli olduğunu vurguladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, devre arasında takıma takviye yapacaklarını söyleyerek, "Takımımız açısından 21 puana ulaşılması çok önemliydi. Çünkü aşağıdaki takımlar arasında puan durumu çok sıkışık. İnanılmaz bir lig oynanıyor. O yüzden Yeni Malatyaspor açısından bu puana ulaşmak önemli. 21 puan önemli bir puan. Ancak bir müsabakamız daha var. İçeride Samsunspor maçını kazanmak istiyorduk maalesef berabere kaldık. Oyuncularımız ikinci devrede özverili ve güzel bir futbol oynadılar. Ama maalesef kazanamadık. Bunun telafisini Boluspor deplasmanında yapmak istiyoruz" dedi.

"BİZE YAKIŞAN FUTBOLCUYA İHTİYAÇ VAR"

Devre arasında yapılacak transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Buz, "Tabi ki transferlerimizde olacak. Kesinlikle takviye yapılması gerekiyor. Yönetime de raporumu sundum. Takviyelerin yapılacağını düşünüyorum. Bize yakışan ve katkı sağlayacak futbolcuları takıma katmak istiyoruz. Ben hep sahiplenen bir insanım. Gerçekten Malatya'yı ve buradaki insanları sevdim. Onlarda benim sevgimi hissediyor. Ben de onlardan aldığım sevgiyi hissediyorum. O yüzden bize yakışan futbolcuya ihtiyaç var. İsim de olabilir, isimsiz de olabilir. Bir kere bu formayı giydiği zaman Yeni Malatyaspor'a hizmet etmek için gelmesi lazım. Ayrıca severek gelmesi gerekiyor. Hedefli olması gerekiyor. Isıran futbolcu olması lazım. Gözümüze hoş gelen bir futbolcuya ihtiyacımız var. O tür futbolcuların olmasına da dikkat ediyoruz. Listemde de o tür futbolculara yer verdim. Forvet mevkinde en iyisini almaya çalışıyoruz. Transfer konusunda Almanya'da da çalışmalarımız oldu. İyi, genç, oynayabilecek ve üstüne koyabilecek futbolculara da ihtiyaç var. Onlara da bakacağız" ifadelerini kullandı.

"ZOR BİR MÜSABAKA OLACAK"

Cumartesi günü karşılaşacakları Boluspor takımıyla çetin bir müsabaka oynayacaklarını vurgulayan Buz, "Daha önce deplasmanda Giresunspor'a 5-1 mağlup olup, içeride Denizlispor'u 3-1 yendiler. Arkadaşlarımızla o gaflette olmayacağız. Zor bir müsabaka olacak. Onlar da ilk yarının son maçında sahalarında kazanmak isteyecekler. Bu anlamda da çetin bir müsabaka olacak. Ama bizde deplasmanda iyiyiz. Orada gardımızı alarak, puan ya da puanlar almak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim