• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Büyükşehir’in Köyceğiz-ortaca Seferleri Başladı

Büyükşehir’in Köyceğiz-ortaca Seferleri Başladı
Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların toplu taşıma hizmetinden yararlanması için Menteşe, Köyceğiz, Ortaca ilçeleri arasında karşılıklı toplu...

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların toplu taşıma hizmetinden yararlanması için Menteşe, Köyceğiz, Ortaca ilçeleri arasında karşılıklı toplu taşıma hizmetini başlattı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla ili genelinde vatandaşlara 243 araçla sunduğu toplu taşıma hizmetine artan yolcu sayısı ve vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda yeni hatlar ilave etmeye devam ediyor. Menteşe, Köyceğiz ve Ortaca ilçeleri arasında karşılıklı seferlerle sabah 07.00'den akşam 20.00'a hizmet vermeye başlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi araçları, modern, çevreci, engelli rampalı özelliklere sahip.

Yılbaşından itibaren Köyceğiz, Ortaca ve Menteşe ilçeleri arasında Muğla Büyükşehir Belediyesi araçlarının vatandaşlara hizmet vereceğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Alper Kolukısa, tüm kamunun yararlanacağı, konforlu, güvenli, erişilebilir, kamera kayıt, kent kart, araç takip sistemli modern araçlarla hizmetin Muğla geneline yayılacağını söyledi.

MODERN VE ÇEVRECİ ARAÇLAR MUĞLA'DA VATANDAŞLARIMIZI TAŞIYACAK

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla ili genelinde vatandaşların daha konforlu, modern araçlarla toplu taşıma hizmetinden yararlanması için yeni hatlar açtıklarını, yeni araçlar aldıklarını söyledi ve bu sektörde çalışan şoför esnafıyla birlikte hareket ederek Muğla'da toplu taşımada birliktelik, uyum sağlayacaklarını belirtti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; "Toplu taşıma hizmetinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyor, yatırımlar yapıyoruz. 33 yeni aracımız daha Muğla ili genelinde kullanılmak üzere hizmete sunuldu. Toplu ulaşımda dönüşümle de Muğla'da bu sektörden evine ekmek götüren şoför esnafımızla birlikte hareket ederek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek istiyoruz. Özel Halk Otobüsüne dönüşen araçlar ile ulaşımda daha güvenli, konforlu araçlar ile Muğlamızda vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verecek, ayrıca çevreci araçlarla da çevremizi koruyacağız" dedi.

Büyükşehir’in Köyceğiz-ortaca Seferleri Başladı

Büyükşehir’in Köyceğiz-ortaca Seferleri Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim