• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 13 °C

Büyükşehir’de Hedef Ceylanpınar

Büyükşehir’de Hedef Ceylanpınar
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde namağlup ünvanını devam ettiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor...

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde namağlup ünvanını devam ettiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, lige verilen bir haftalık aranın ardından bu hafta oynayacağı Ceylanpınar maçının hazırlıklarına başladı.

On haftalık süreçte namağlup ünvanını devam ettirerek, en fazla puan toplayan, en fazla sayı atan ve en az sayı yiyen takım konumunda bulunan Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu hafta kendi evinde oynayacağı Ceylanpınar maçını kazanarak seriyi yenilmezlik serisini devam ettirmeyi hedefliyor.

Bu sezon özel turnuvalarda ve ligde aldığı seri galibiyetlerle Türkiye'nin gündeminden düşmeyen ve Süper Lig'e göz kırpan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin ilk yarısında kalan üç maçı kazanıp devreyi namağlup 26 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının 2015-2016 sezonunda iyi bir ivme yakalayarak namağlup liderliğini devam ettirdiğini vurgulayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak, "Engelli Basketbol Takımımızın Ligde gösterdiği başarı bizleri mutlu ediyor. Onursal Başkanımız Fatma Şahin'in maddi ve manevi destekleriyle bu takımın başarılı olması için kulüp olarak elimizden gelen gayret ve çabayı gösteriyoruz. 1. Lig'de 10 haftalık süreç geride kaldı ve takımımız 10'da 10 yaptı. İlk yarının bitmesine üç hafta kaldı. Bu hafta Pazar günü saat 15.00'da kendi evimizde oynayacağımız Ceylanpınar maçı var. Ardından deplasmanda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ardından yine kendi evimizde Bağcılar Belediyesi ile oynayarak, sezonun ilk yarısını tamamlayacağız. Özelikle kendi evimizde oynayacağımız maçlarımızda seyircilerimizin desteğine ihtiyacımız var. Aldığı başarılı sonuçlarla Gaziantep'in gurur kaynağı olan Engelli Basketbol takımımıza tüm Gaziantepliler'in destek vermesini istiyoruz. Sahada azmin gücünü en iyi şekilde gösteren tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Kalan maçlarda da aynı başarıyı göstereceklerine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Büyükşehir’de Hedef Ceylanpınar

Büyükşehir’de Hedef Ceylanpınar

Büyükşehir’de Hedef Ceylanpınar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim