• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C

Büyükşehir Zabıta’dan Güven Denetimi

Büyükşehir Zabıta’dan Güven Denetimi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, vatandaşların yoğun olarak kullandığı başta Şehirlerarası Otobüs Terminali, Atatürk...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, vatandaşların yoğun olarak kullandığı başta Şehirlerarası Otobüs Terminali, Atatürk Kent Parkı olmak üzere tüm hizmet birimlerinde vatandaşların güven ve huzur içerisinde vakit geçirebilmeleri amacıyla güvenlik denetimi yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tüm hizmet birimlerinde vatandaşların huzur ve güvenliği için önemli güvenlik önlemleri aldı. Bu anlamda Şehirlerarası Otobüs Terminali, Atatürk Kent Parkı, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, Spor Salonu gibi tüm hizmet noktaları güvenlik kameralarıyla görüntülerken, bunun yanı sıra yaşanabilecek olumsuz bir duruma karşı güvenlik personelleri titizlikle görevlerini yerine getiriyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra ve Güvenlik Şube Müdürü Alper Boztepe de hizmet birimlerinde görev yapan güvenlik personelini denetledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

"TEK AMACIMIZ VATANDAŞIN HUZURLU OLMASI"

Vatandaşların tüm hizmet birimlerinde güven içerisinde zaman geçirebilmeleri amacıyla tüm güvenlik önlemlerinin alındığını vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra," Atatürk Kent Parkı'nda çocuklarımızın güven içerisinde eğlenebilmesi, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na gelen vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde işlemlerini yapabilmeleri amacıyla tüm önlemlerimizi aldık. Tek amacımız vatandaşlarımızın huzurlu olması. Bu anlamda vatandaşlarımızın tüm hizmet birimlerimizle herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaları durumunda hemen güvenlik personelimizden yardım istemeli" ifadelerinde bulundu. İra, son olarak Zabıta Daire Başkanlığı Personeli tarafından yürütülen direk banner yenileme çalışmalarını inceledi.

Büyükşehir Zabıta’dan Güven Denetimi

Büyükşehir Zabıta’dan Güven Denetimi

Büyükşehir Zabıta’dan Güven Denetimi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim