• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Büyükşehir Belediyespor’un Zorlu Haftası

Büyükşehir Belediyespor’un Zorlu Haftası
Spor Toto 3. Lig 2. Grupta kritik haftalara girilirken Manisa Büyükşehir Belediyespor, bir haftada üç zorlu maça çıkacak.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta kritik haftalara girilirken Manisa Büyükşehir Belediyespor, bir haftada üç zorlu maça çıkacak.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Cuma günü saat 14.00'te oynayacağı Orhangazispor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde devam etti. Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda şut çalışması yapan oyuncular, daha sonra gerçekleştirilen taktik çalışması ve çift kale maçın ardından antrenmanı tamamladı. Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, oynadıkları oyunun karşılığı olarak puan sıralamasında istedikleri yerde olmadıklarını belirterek, "Beklentilerimizin büyük olduğunu her fırsatta dile getiriyorum. Bizim beklentilerimizden en ufak bir sapma yok. Çünkü ben oyun olarak, oyuncularımızın artık birbirleriyle olan diyaloglarından ve futbol adına verdikleri mücadeleden son derece memnunum. Zaman zaman kişiler bizim hakemlerle ilgili bahaneler uydurduğumuz şeklinde yorumda bulunuyorlar. Herhalde tek tek haftaları izlediklerinde, bizim müsabakalarımızda yer aldıklarında ne demek istediğimizi anlarlar. Geçmişe bakılsın, benim hakemlerle ilgili düşüncelerimi, hiç bu kadar serzenişte bulunmadığımı görebilirler. Maalesef 3. Lig'in getirdiği sıkıntıları yaşıyoruz. Bu hafta biz Sultanbeyli karşısında muazzam bir oyun sergiledik. Sakaryaspor maçından itibaren bu yana gelen müthiş bir oyun performansımız var. Özellikle de bu hafta hakem rezaleti ile karşı karşıya kaldık. Ancak bunların bedelini ağır ödüyoruz" dedi.

"BAHANELERİN ARDINA SIĞINACAK BİRİ DEĞİLİM"

Sultanbeyli ile oynadıkları maçın hakeminin İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi'nde doktorluk yaptığını ifade eden Eriş, "İki ay önce bu hakem Sultanbeyli-Bodrumspor maçını yönetmiş. Bu hakem İstanbul'da çoğunlukla amatör küme maçlarını yöneten bir isim. Sultanbeyli Bodrum maçında Bodrum ekibine 6 sarı kart çıkarmış ve bu maçı Sultanbeyli 1-0 kazanmış. Yani daha ne söyleyebiliriz ki. Bizim eleştiriyoruz ama bunu bahane olarak getirmiyoruz. Biz bu kadar basit, illegal düşünceler içerisinde olan bir anlayışa sahip değiliz. Her zaman söylüyorum. Bizim hedeflerimiz büyük. Böyle bahanelere sığınacak ufak tefek düşüncelere sahip olacak birileri değiliz. Biz büyük hedefler peşindeyiz" şeklinde konuştu.

"ÇOCUKLARIMIZ BEDELİ AĞIR ÖDÜYOR"

Oynadıkları oyunun karşılığını alamamaktan yakınan tecrübeli teknik adam, "Çocuklarımızda oynadıkları oyunun karşılığını alamayıp bu bedeli ağır ödüyorlar. Bunun nedenlerini sıraladığımızda bir tanesi de bu hakemlerdir. Bu hakemler 3. Lig'de gösterdikleri kartları, istedikleri gibi konuşmaları, istedikleri gibi hakaret etmeleri diğer liglerde yapsınlar görelim. Bizde boynumuz kıldan ince diyelim. Ama bu gün itibariyle bunları bahane olarak görmüyoruz" diye konuştu.

"ÜÇ MAÇTAN EN KAZANÇLI ŞEKİLDE ÇIKMALIYIZ"

Cuma gününden itibaren bir hafta içerisinde üç maç oynayacaklarının altını çizen Eriş, "Önümüzde Orhangazi, Ofspor ve Adliye maçları var. Bu üç takımda bizim üzerimizde olan takımlar. Puan sıralamasında kendimize yer edinmek istiyorsak bu müsabakalardan en kazançlı şekilde çıkmalıyız. Özellikle Orhangazi maçı ile başlayacak olan final müsabakalarını kesinlikle kader maçları olarak görmüyorum. Futbolda 10 müsabakanın olduğu 30 puanın yattığı bir ligden bahsediyoruz. Bu 30 puanın ne kadarını kazanacağız bilemeyiz. Kazanacak bir 30 puan var ve biz bunun en yükseğine talibiz. Zaten en yükseğine talip olduğunuzda hedefinize ulaşıyorsunuz. Ben çocuklarımın oyunlarından, geleceğe olan inançlarından, yaptıkları davranıştan ve performanslarından son derece memnunum. Oyun olarak tamda istediğimiz seviyeye geldiğimizi ve bunu skora da yansıtacağımızı düşünüyorum" dedi.

"DEPLASMAN FOBİSİ YAŞIYORUZ"

Son dönemde deplasman fobisi yaşadıklarını belirten Eriş, "Deplasmanda iyi oyunumuzun karşılığını alamıyoruz. Sakaryaspor, Bodrumspor ve Sultanbeyli maçlarından Bodrum haricinde ikisinde mükemmel oynadık. Antrenörlük hayatımda en çok sevdiğim alanlar deplasman alanlarıdır. Ancak bu deplasman alanlarında istediğimiz alamadığımızda üzüntümüz katlanıyor. Ama bundan sonra da alamayacağız anlamına gelmiyor" diye konuştu

"ANTRENÖRLÜK KARİYERİMDE BU KADARINI GÖRMEDİM"

Son haftalarda takımın kartlardan yana sıkıntı yaşadığını da sözlerine ekleyen Eriş, "Oyun içerisinde kırmızı kartlarla karşı karşıya kalıyoruz. Arkadaşlarımız adil veya adil olmayan şekilde kırmızı kartlara maruz kalıyor. Sultanbeyli maçında hakem bizi de oyun dışına aldı. Neden çıkardığınla ilgili fikre sahip değiliz. Raporunda bana küfür etmedi, herhangi bir şey söylemedi. Ancak itirazlarda bulundu yazmış. Mücadele eden biz, gol pozisyonu üretmeye çalışan biz. Ama sarı kart ve kırmızı kartlarla cezalandıran yine biziz. Bu enteresan geliyor bana. Bu kadar iyi oynamaya çalışan bir takıma bu kadar kart çıkarılması çok garip bir durum. Bu nedenle bu garipliğin içerisinde bunlara maruz kalıyoruz. Elbette bunların üstesinden geleceğiz. Ama üstesinden gelinmesi gereken tek şey lig atlamaktır. Lig atlamadığınız sürece bu sıkıntılara maruz kalırsınız. Antrenörlük kariyerimde bu kadar kötü yönetilen bir lig görmedim. Ümit ediyorum inşallah bu ligden bileğimizin ve gücümüzün yettiği şekilde en yüksek yerlere çıkarız" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyespor’un Zorlu Haftası

Büyükşehir Belediyespor’un Zorlu Haftası

Büyükşehir Belediyespor’un Zorlu Haftası

Büyükşehir Belediyespor’un Zorlu Haftası

Büyükşehir Belediyespor’un Zorlu Haftası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim