• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik:

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik:
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, KAYMEK tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle açılan Aşk-ı Nebi konulu Hüsn-i Hat ve Tezhip Sergisi'nin...

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, KAYMEK tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle açılan Aşk-ı Nebi konulu Hüsn-i Hat ve Tezhip Sergisi'nin açılışına katıldı.

KAYMEK tarafından Kayseri Park Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen Aşk-ı Nebi konulu Hüsn-i Hat ve Tezhip Sergisi'nin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik eşi İkbal Çelik ile birlikte katıldı. Vali Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen açılışta öncelikle davetlilere sema gösterisi ve ney dinletisi sunuldu. Ney dinletisinin ardından ise KAYMEK Talas Tesisleri Oyun Odası öğrencileri tarafından bir gösteri yapıldı. Başkan Çelik ve beraberindekiler miniklerin gösterisini ilgiyle izledi.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yoğun temponun üzerine izlediği bu gösterilerin yorgunluğunu unutturduğunu belirtti ve gösteriyi hazırlayanlar ile çocukları tebrik etti. Konuşmasında KAYMEK'lerin çok önemli çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Başkan Çelik, "İnsanlar boş kalan zamanlarında ya sanal alemle uğraşacak ya da burada olduğu gibi gerçek alemin içine girecek. Ya televizyon karşısında boşça vakit geçirecek ya da KAYMEK'lerde hoşça vakit geçirerek bir şeyler üretmenin zevkini yaşayacak." dedi. KAYMEK'lerin uluslararası boyut kazandığını da vurgulayan Başkan Çelik, geçen hafta Mostar'da KAYMEK tarafından açılan kursları gezdiğini belirtti.

Başkan Çelik konuşmasının ardından gösteri yapan çocuklara çeşitli hediyeler verdi ve daha sonra 50 eserin yer aldığı serginin açılışını yaptı. Sergiyi ilgiyle gezen ve tabloların sahipleriyle sohbet eden Başkan Çelik'e Hüsn-i Hat sanatı ile yapılmış bir tablo hediye edildi.

Sergide ayrıca davetlilere lokum ikram edilerek Kutlu Doğum Haftası'nın simgesi olan gül hediye edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik:

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik:

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik:

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik:

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim