• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

Büyükçekmece’de Tiyatro İzdihamı

Büyükçekmece’de Tiyatro İzdihamı
Büyükçekmece Belediye Meclisi'nin kararı doğrultusunda tiyatro biletlerinin 5 TL gibi düşük bir rakama çekilmesi Büyükçekmece'de tiyatroya olan ilgiyi...

Büyükçekmece Belediye Meclisi'nin kararı doğrultusunda tiyatro biletlerinin 5 TL gibi düşük bir rakama çekilmesi Büyükçekmece'de tiyatroya olan ilgiyi daha da arttırdı.

Sanata ve sanatçıya verdiği önemle bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmeceli sanatseverlerin kültür ve sanatla daha fazla iç içe olabilmeleri ve herkesin istediği tiyatro oyunu izleyebilmesi adına önemli bir karara daha imza attı. Büyükçekmece Belediye Meclisi'nin kararı doğrultusunda tiyatro biletleri 5 TL gibi düşük bir rakama çekildi.

"OYUNLAR KAPALI GİŞE OYNUYOR"

Seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği oyun biletleri satışa sunulduğu anda tükeniyor. Gişe kuyruğu oluşturan tiyatroseverler, Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunları büyük bir beğeniyle izliyor. Usta tiyatro sanatçılarının sahne aldığı tiyatroları keyifle izleyen Büyükçekmece halkı sanata verdiği önemden ötürü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e bir kez daha teşekkür etti.

"SANATSEVERLERİN İLGİSİ YOĞUN OLUYOR"

Büyükçekmece halkının kültür ve sanata olan ilgisinin gurur verici olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Usta tiyatrocuların sahne aldığı önemli oyunları izlemeye gelen vatandaşları gördükçe mutlu oluyoruz. Belediye Meclisi'mizin almış olduğu karar doğrultusunda bilet fiyatlarını asgari bir rakama çektik. Uygulamada da bunun ne kadar doğru bir iş olduğunu gördük. 7'den 70'e her yaştan sanatseverin oyunlara büyük ilgi göstermesi sevindiricidir" şeklinde konuştu.

ŞEHİT YAKINLARINA ÜCRETSİZ

Büyükçekmece Belediye Meclisi'nin kararı doğrultusunda bilet fiyatları çocuk tiyatroları 3 TL, yetişkin tiyatroları ise 5 TL olarak belirlenirken, gazi ve şehit yakınları oyunları ücretsiz izleyebiliyor.

Büyükçekmece’de Tiyatro İzdihamı

Büyükçekmece’de Tiyatro İzdihamı

Büyükçekmece’de Tiyatro İzdihamı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim