• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C

Bursa’da 2015 kadın girişimcilerin yılı oldu

Bursa’da 2015 kadın girişimcilerin yılı oldu
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir,...

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, 2015 yılında kadınların hem iş hem de sosyal hayattaki ağırlığının daha fazla hissedildiğini söyledi.

TOBB Bursa KGK Olağan Genel Kurulu, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. BTSO Hizmet Binası'nda düzenlenen Genel Kurul'da üyelerle buluşan İcra Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, 2015 yılının girişimci kadınların iş hayatında daha etkin roller edinmesi açısından verimli bir yıl olduğunu vurguladı. Tüm çalışma ve faaliyetlerin bir takım ruhuyla yapıldığını söyleyen Özdemir, bunu sağlamak için asil ve yedek yönetim kurulu üyeleri arasında hiçbir ayrım yapmadan çalıştıklarını ifade etti.

KGK olarak icra kurulu toplantılarını her ay bir ilçede yaptıklarını belirten Özdemir, bu sayede Bursalı iş kadınlarının büyük bir dayanışma örneği sergilediğini kaydetti. TOBB Bursa KGK'nın Bursa iş dünyasındaki kadınların çatı kuruluşu olma sorumluluğuyla hareket ettiğini de belirten Özdemir, bu kapsamda iş kadınlarının sorunlarının çözümü için hem yerel hem de ulusal düzeyde karar mekanizmalarında dile getirdiklerini ve bu sorunlara çözüm aradıklarını anlattı.

TOBB Bursa KGK olarak 2015 yılı içerisinde kadınların iş hayatında sağlam bir yer edinebilmesi için birçok eğitim programı, seminer ve bilgilendirme çalışması yaptıklarını anlatan Özdemir, "Bu ülkede yaşayan her kadının hayata ve topluma değer katabilecek bir potansiyele sahip olduğunu biliyorum. Özellikle iş hayatında aktif bir rol almak isteyen kadınların ülkemizde ciddi bir orana sahip olduğuna inanıyorum. Fakat kadınların iş hayatında ve sosyal hayatta daha aktif roller edinmesinin önünde sosyal, kültürel ve yapısal engeller bulunmakta. Bu engelleri ortadan kaldırmak için TOBB Bursa KGK olarak biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bize bu süreçte çok güçlü bir şekilde destek veren BTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Burkay nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize ve ülkemiz ekonomisinin gelişimi için canla başla çalışan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim