• BIST 10336.5
  • Altın 2401.232
  • Dolar 32.2653
  • Euro 34.7587
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 27 °C

Bursa OSGB Firmaları

Bursa OSGB Firmaları
Her sektörde ve her işyerinde iş verimliliğinin en üst seviyede olması işveren için önemli bir hedeftir. Ancak iş verimliliği kadar işyerinde çalışanların güvenliği de bir o kadar önemlidir.

İşverenler çalışan herkes için sağlıklı çalışma koşulları yaratmak zorundadır. Çalışanları sağlık için risk oluşturan ve tehlike yaratacak durumlardan korumak için gerekli önlemleri almak zorundadır. Gelişmiş ülkelerde iş yeri şartlarından dolayı hastalıkların ortaya çıkması tamamen önlenmiş, işyeri kazaları ise en aza indirilmiştir. Gelişmekte olan ülkemizde de son çıkan İş Sağlığı ve Güvenliği yasasıyla bu hedefe ulaşılmaya çalışılıyor. Yasanın uygulanması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının yetkilendirdiği kurumlar hizmet veriyor.

Ülkemizin en büyük sanayi kentlerinden olan Bursa ilimizde de Bursa OSGB firmaları istenen şartları yerine getirerek en iyi hizmeti vermeye çalışıyor. 50 kişiden fazla çalışanı olan işyerleri kendi bünyelerinde iş sağlığı ve güvenliği birimi kurmak veya bir osgb firmasından hizmet almak zorundadır. 50 den az çalışanı olan işyerleri ise osgb firmalarından hizmet almak zorundadır. Bu durumda osgb firmalarının önemi de her geçen gün artıyor. Kurum ve kuruluşlar en kaliteli hizmet veren osgb firmalarıyla çalışmak istiyor.

Bursa iş güvenliği firmaları ülkemizin en seçkin firmaları arasında yer alıyor. Onlarca sektörde binlerce firmanın faaliyette olduğu Bursa’da osgb firmaları da yoğun bir çalışma temposu içindedir. Ancak hala daha İsgb hizmetleri almayan kurum ve kuruluş bulunuyor. İşverenlerin çoğu işyerinde iş sağlığı ve güvenliği birimi kurmak yerine osgb firmalarından hizmet almayı tercih ediyor. İş yerinde kurulacak İsgb daha maliyetlidir ve istenen fiziki şartların ve donanımın yerine getirilmesi daha zordur.

Bir osgb firmasından hizmet alarak hem maliyet düşürülür hem de istenen şartları yerine getirmenin zorluklarından kurtulmuş olunur. Siz de osgb hizmeti almak istiyorsanız Bursa Osgb listesi yayınlayan internet sitelerine bakabilirsiniz. Gözetim Osgb firmamız Bursa ve çevresine hizmet veren ve hizmet kalitesiyle güven kazanan ve en çok tercih edilen firmalardan biridir. Sizin adınıza tüm iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini sertifikalı ve deneyimli personelimizle ve en uygun fiyatlarla veriyoruz. Tüm çalışanlarınızı mesleki hastalıklardan ve tehlikelerden koruyoruz.

bursa-osgb.jpg

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim