• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Burhaniye’de özel öğrencileri yılsonu sergisi ilgi gördü

Burhaniye’de özel öğrencileri yılsonu sergisi ilgi gördü
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Ticaret Odası Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun Cumhuriyet Meydanında açtığı yıl sonu sergisi ilgi gördü.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Ticaret Odası Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun Cumhuriyet Meydanında açtığı yıl sonu sergisi ilgi gördü. Okulda eğitim gören 81 öğrenci ile annelerin birlikte hazırladıkları yüzlerce ürün görücüye çıkarken, engelli gençler de sergiye gelenlere lokum hediye etti.

Burhaniye'de önceki yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı Burhaniye Ticaret Odası Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun sergi açılışını Kaymakam Hüseyin Öner ile Belediye Başkanı Necdet Uysal birlikte yaparken, sergilenen ürünler de ilgi gördü. Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye Başkanı Necdet Uysal, Okul Müdürü Oktay Ertaş ile öğretmenler ve öğrencileri kutladı. Sergiyi gezen Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şube Başkanı Gürsel Vardar, "Engellilere fırsat verildiği zaman neler yapabileceğini ne kadar eserler ortaya çıkabileceğini gördük.Tanıtım açısından güzel bir faaliyet oldu. Okulun idarecilerini, öğretmenlerini ve engelli kardeşlerimin hepsini kutluyorum. Emeklerine sağlık" dedi. Kaymakam Hüseyin Öner de, "Bu sergi vesilesiyle bir kez daha şuna tanık olduk. Eğitimin sınırı yok. İnsanları eğitmenin ucu bucağı yok. Eğer insanlar gönüllerini yüreklerini sabırla sevgiyle birleştirirse ortaya gördüğünüz gibi, çocuklarımız özel bile olsa işte bu gördüğünüz güzel eserler ortaya çıkıyor. Ben bu okulumuzda çalışan tüm öğretmenlerimize ve usta öğreticilerimize teşekkür ediyorum" dedi. Okul Aile Birliği Başkanı Sevda Padem ise, "Çocuğumda bu okulda. Çocuklarımıza, imkan verildiğinde neler yapılabileceğini göstermek için bu sergiyi açtık. Annelerimizle birlikte hem el işleri yaptık. Hem de eğlendik Vakit geçirdik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Engelli gençlerden Lukan Uzel, "Burada sergi yapıyoruz. Bende tepsi yaptım. Boncuk dizdim. Lokum dağıtıyorum. Burada olmaktan mutluyum" dedi. Emirhan Ügüp'de "Çok mutluyum" diye konuştu. İlkay Şenöz ise, "Ben aylardır çalışıyorum. Hocalarımın verdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum. Mutlu olduk" dedi. Keremcan Sezer de, "Ben okulumdan memnunum. Ben bunlardan yaptım. Öğretmenlerimden memnunum" dedi. Murat Pirim de, "Mutluyum. Öğretmenlerimi çok seviyorum. Boncuk dizdim ve resim yaptım" dedi. Okul Müdürü Oktay Ertaş ise, "Bu sene 81 öğrenciye ulaştık. 35 öğretmenimiz var. Burhaniye meydanında güzel bir sergi oluşturduk. Katılımcıların çokluğu bizi sevindirdi. Sergimizde öğrencilerin ve öğretmenlerin emeği büyük. Bize destek gösteren bütün kurum amirlerimize, okul müdürlerine ve halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Burhaniye’de özel öğrencileri yılsonu sergisi ilgi gördü

Burhaniye’de özel öğrencileri yılsonu sergisi ilgi gördü

Burhaniye’de özel öğrencileri yılsonu sergisi ilgi gördü

Burhaniye’de özel öğrencileri yılsonu sergisi ilgi gördü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim