• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Burhaniye’de Kantincilere Kaymakam Uyarısı

Burhaniye’de Kantincilere Kaymakam Uyarısı
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, okul kantincileri için düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Hüseyin Öner, öğrencilere satılan gıdalara dikkat edilmesini...

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, okul kantincileri için düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Hüseyin Öner, öğrencilere satılan gıdalara dikkat edilmesini istedi. Okul kantinlerini yılda 3-4 kez denetleyen Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, kantin çalışanları için eğitim toplantısı düzenledi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Hüseyin Öner, öğrencilerin sağlıklı gıda tüketmeleri için azami dikkatin gösterilmesini istedi. Öğrencilerin çok önemli olduklarını anlatan Kaymakam Hüseyin Öner," Sizin hitap ettiğiniz öğrenci kitlesi bizim için çok önemli. Onun için de yaptığınız iş çok önemli. Hepiniz hijyen kurslarına katıldınız. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile İlçe milli Eğitim Müdürlüğü böyle bir çalışma başlattı. Çocuklar hepimizin çocukları. Onun için çocuklarımıza iyi bakalım. Çocuklarımız sağlıklı gıda tüketsin. Bunun için sizlere önemli görevler düşüyor" dedi. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdal Aldağ'da kantin denetimlerinin devam ettiğini anlattı. Müdür Erdal Aldağ, soğuk zincire dikkat edilmesini ve tarihi geçmiş gıdaların satılmamasını istedi. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünden Ziraat Mühendisi Erdinç Çavuşoğlu, gıda hijyeni ve temizlik konularını anlattı. Mühendis Çavuşoğlu, rahatsızlığı bulunan kişilerin kantinlerde çalıştırılmamasını istedi. Çavuşoğlu, gıda güvenliği ve temizlik konularını da uzun uzun anlattı. Toplantıyı izleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır da, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdal Aldağ, Mühendis Erdinç Çavuşoğlu ve toplantıya katılan kantincilere teşekkür etti.

Burhaniye’de Kantincilere Kaymakam Uyarısı

Burhaniye’de Kantincilere Kaymakam Uyarısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim