• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C

Burçlu öğrencilerden İngilizce karaoke yarışması

Burçlu öğrencilerden İngilizce karaoke yarışması
Adana Özel Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen karaoke yarışması müzik şölenine dönüştü.

Adana Özel Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen karaoke yarışması müzik şölenine dönüştü. Okul öğrencilerinin solist, sunucu ve teknik görevli olarak yer aldığı yarışmada, İngilizce öğretmenleri de jüri üyesi oldu.

Burç Vural Anadolu ve Fen Liseleri İngilizce Zümresi tarafından, "Her aya bir etkinlik" programı kapsamında okul öğrencileri arasında İngilizce Karaoke Yarışması düzenlendi.

İngilizce öğretmenleri koordinatörlüğünde yapılan etkinliğe öğrenciler kadar okul yönetimi de büyük ilgi gösterdi. Öğrencilerin solist, sunucu ve teknik görevli olarak yer aldığı yarışmada yapılan teknik hazırlık sonrasında seslerine güvenen öğrenciler sahne almaya başladı. Arkadaşlarının alkış desteği ile sahneye çıkan Burçlu öğrenciler birbirinden hoş ve güzel performans sergilerken, okul yönetimi tarafından belirlenen jüri üyeleri dereceye girecek öğrencileri seçmekte bir hayli zorlandı.

Yarışma sonucunda Adelle'in "Hello" adlı parçası ile Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Samet Karahan birinci, yine Adelle'in sevilen şarkılarından biri olan "Rolling in the Deep" adlı parçasıyla Fen Lisesi 10. sınıf öğrencisi Muhammet Özgür Baz ikinci oldu. Imagine Dragons'un "Radioactive" parçası ile Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Ahmet Bilgin ve Celine Dion'un unutulmaz şarkısı "My Heart will go on" parçasıyla Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Ömer Etka Sünnetçi üçüncülüğü paylaştı.

Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Abdullah Akça başarılı öğrencileri tebrik ederek, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti. Öğrencilerinin sahnede sergilemiş olduğu performans karşısında büyük mutluluk yaşadığını belirten Akça, "Öğrencilerimiz sadece okul derslerinde değil, bu tür faaliyetlerde de çok başarılara imza atıyorlar. Çünkü biz onları okul derslerinin dışında kendi yetenek ve becerilerine göre yönlendiriyoruz. Okul olarak bizim amacımız bazı ezbere dayalı bilgilerle başarıyı yakalamak değil, öz güveni yüksek, kendine öğretilen bilgilerle her zaman başarıyı yakalayan bireyler yetiştirmek. İngilizce öğretmenlerimizin düzenlemiş olduğu bu etkinlikte, çocuklarımız usta şarkıcıları aratmadı. Belki de bu öğrencilerimiz yarın ünlü birer şarkıcı olacak. Şuanda bize düşen bu çocuklarımızı en doğru bilgilerle, en güzel şekilde eğitmek." dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim