• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Burçlu miniklerden engellilere ziyaret

Burçlu miniklerden engellilere ziyaret
Anaokulu öğrencileri, sınıf öğretmenleri Sevdenur Baysal, Gizem Şahin ve Sündüs Düz ile birlikte, ilçede faaliyet gösteren Tuba Hanım Özel Eğitim...

Anaokulu öğrencileri, sınıf öğretmenleri Sevdenur Baysal, Gizem Şahin ve Sündüs Düz ile birlikte, ilçede faaliyet gösteren Tuba Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Rehabilitasyon merkezinde bulunan engellilerle yakından ilgilenen Burçlu öğrenciler, kendi elleriyle hazırlamış oldukları taçları rehabilitasyon merkezinde bulunan engellilere hediye etti.

Burç Kozan Mimar Fatma Tutar Anaokulu öğretmenleri, amaçlarının öğrencilerine küçük yaşlardan itibaren engelli vatandaşlara karşı sorumluluk ve duyarlılık duygularını aşılamak olduğunu söyledi. Yapılan bu ziyaretin için çok faydalı ve yararlı olduğunu ifade eden anasınıfı öğretmenleri, "Bu ziyaret öğrencilerimizin hayata bakış açısına yeni bir pencere daha kazandırdı. Engellilere nasıl eğitim verildiğini, bu eğitimlerin ne kadar zor olduğunu gördüler. Bu nedenle yavrularımızın bundan sonra engellilere karşı daha hassas ve duyarlı olacağına inanıyoruz." diye konuştu.

Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu Müdürü Abdulhadi Kaya ise anaokulu öğrencilerine ilk olarak çevrelerini ve hayatın içinde yer alan tüm toplumsal olayları ve konuları tanıtıp öğretmeye çalıştıklarını söyledi. Bu tür iyi ve güzel ahlakları insanların küçük yaşlarda öğrendiğinin altını çizen Kaya, "Okul olarak topluma faydalı, bilgili ve örnek olacak, güzel ahlaklı bireyler yetiştirmeye hedefliyoruz. Bu kapsamda anaokulu öğrencilerinin engellilerin yaşadığı rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek, burada engellilerle tanışıp sohbet ettikten sonra onlara karşı ne kadar duyarlı ve hassas olmaları gerektiğini öğrenmiş oldular. Biz, çocuklarımıza küçük yaşlardan itibaren hep iyiliği, güzelliği, yardımseverliği ve kardeşliği öğretiyoruz." dedi.

Burçlu miniklerden engellilere ziyaret

Burçlu miniklerden engellilere ziyaret

Burçlu miniklerden engellilere ziyaret

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim